用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 自行收生兩間都收如何是好 ?
go

自行收生兩間都收如何是好 ?

如果遞表既兩間中學都收你既小朋友,是否代表有兩個quota /
chances ? 定係都只會決定得一個 offer 呢?

原文章由 虎虎 於 07-10-28 19:32 硐表
如果遞表既兩間中學都收你既小朋友,是否代表有兩個quota /
chances ? 定係都只會決定得一個 offer 呢?

有第一二志願架麻.............咪會去第一志願囉.........

自行收生都有第一,二志願分架 ?

當然有分啦!

原文章由 虎虎 於 07-10-28 23:04 硐表
自行收生都有第一,二志願分架 ?

張表格有1同2 mark住, 另外有辦法知道收唔收??::" />
我有個好老公, 2個好女兒, 希望一家人生活愉快!主啊, 你的恩典夠我用! 求你使患難遠離我, 願你垂聽我的禱告!

Hi 蘇菲姨姨,

請問點様可以知道收唔收? Thanks!

乜自已可以會知道 唔該我都想知呀?
原文章由 蘇菲姨姨 於 07-11-1 17:17 硐表
張表格有1同2 mark住, 另外有辦法知道收唔收??::" />

我梗係唔知啦, 知就好囉
我有個好老公, 2個好女兒, 希望一家人生活愉快!主啊, 你的恩典夠我用! 求你使患難遠離我, 願你垂聽我的禱告!

請參考教統局上載既光碟資料

http://www.edb.gov.hk/index.aspx?nodeID=1565&langno=2