用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: 家熹媽咪
go

轉贈市場

原帖由 家熹媽咪 於 08-9-24 02:31 發表
Dear all :

有大量P.1 & P.2 既冬/夏季校服 , 有男有女 , 有PE衫褲同埋校服 , 女仔既比較多 , 不過size 就睇唔倒喇 ! 因為洗到甩晒 , 但放心 , 校服都重好新淨 , 如有家長需要 , 可pm 我 , 因為開咗先收倒衫 , 所 ...

家熹媽咪

請check pm。

陽媽媽

原帖由 家熹媽咪 於 08-9-24 02:31 發表
Dear all :

有大量P.1 & P.2 既冬/夏季校服 , 有男有女 , 有PE衫褲同埋校服 , 女仔既比較多 , 不過size 就睇唔倒喇 ! 因為洗到甩晒 , 但放心 , 校服都重好新淨 , 如有家長需要 , 可pm 我 , 因為開咗先收倒衫 , 所 ...

家熹媽咪
請問還有P.1的冬季校服嗎?

Dear all :

校服暫時派晒 , 遲少少有家長會再送出 , 到時我再睇吓有冇大家啱既丫 , sorry呀 !
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

dlelete========

雖然好似早咗D,但誠徵有心人送出 P.2 課本,萬分感謝~

如果唔介意想要埋做過的作業,想自己了解定可以跟進吓囡囡學習進度,謝~

Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

醒目開學勳章

有小一課本, 可於7月中送出, 如有家長需要, 可pm 我。

(已答應送出, 請勿再pm, 謝謝!)

教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。

箴言二十二章六節

誠徵有心人送出 P.3 , P.6 課本,萬分感謝!!!

誠徵有心人送出 P.5 課本,萬分感謝!!!

歡迎有時間黎我o既部落格睇睇 http://hk.myblog.yahoo.com/babyszewai

哈哈哈~ 大家都好快手喎! 因為今年既書單未出, 我都唔知會唔會轉版, 所以未開始收書同換書... 不過, 都好多謝大家咁環保 ! 努力~~
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

1.) 誠徵P.2課本, 望有心人可送出.
2.) PE uniform (冬夏季)
3.) 冬季校服褲及校呔 (男)

萬分感謝!!!

原帖由 YMLai 於 09-7-7 00:03 發表
1.) 誠徵P.2課本, 望有心人可送出.
2.) PE uniform (冬夏季)
3.) 冬季校服褲及校呔 (男)

萬分感謝!!!

YMLAI :

請問你小朋友咩身型?

徵 : P.5 書及作業, 有冇人可以平讓或送出.

歡迎有時間黎我o既部落格睇睇 http://hk.myblog.yahoo.com/babyszewai

家熹媽咪:

我小朋友屬細粒型, around 113cm/40lbs. thanks.

原帖由 家熹媽咪 於 09-7-7 12:21 發表

YMLAI :

請問你小朋友咩身型?

原帖由 WW 於 09-7-8 14:32 發表
徵 : P.5 書及作業, 有冇人可以平讓或送出.

WW :

平讓唔可以喺度落架 ! 因為網規係錢銀來往, 只可以喺二手市場登咋 ! ^^

原帖由 YMLai 於 09-7-8 17:11 發表
家熹媽咪:

我小朋友屬細粒型, around 113cm/40lbs. thanks.

YM :

我最量幫你搵丫, 家熹呢年紀身型大得太快, 所以我驚你阿B 著唔倒 ! 我幫你留意吓啦 !

誠徵本年度4年級各科書籍 , 如果有家長有書未有人接手, 可以PM我架 ! Thankyou ~

Hi 家熹媽咪,

唔該你先, 我小朋友不是高得太快, 而是太烏"where", 好似art堂可以用剪刀唔小心剪了條呔少少......

原帖由 家熹媽咪 於 09-7-12 23:41 發表

YM :

我最量幫你搵丫, 家熹呢年紀身型大得太快, 所以我驚你阿B 著唔倒 ! 我幫你留意吓啦 !

原帖由 家熹媽咪 於 09-7-12 23:39 發表

WW :

平讓唔可以喺度落架 ! 因為網規係錢銀來往, 只可以喺二手市場登咋 ! ^^

咁我改有冇人可以送出囉  

原帖由 家熹媽咪 於 09-7-12 23:44 發表
誠徵本年度4年級各科書籍 , 如果有家長有書未有人接手, 可以PM我架 ! Thankyou ~

妳有冇對過今年有咩書同舊年係一樣呀, 我睇下有冇啦.

誠徵小三課本及男生校服

誠徵
1) P.3常識課本
2) P.3 science 課本
3) 夏季及冬季男生校服(小兒中等身材,約125cm高)

如有送贈,請PM, thanks