用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 高主教 & 浸會大學王錦輝中學
go

高主教 & 浸會大學王錦輝中學 [複製鏈接]

有無人知王錦輝 o既中學如何 ? 我仔仔讀緊高主教小學, 不過成績唔係太好, 睇來都要揾定其他中學. 想問下對王錦輝中學如何? 而同高主教比又點 (希望仔仔可以原校升番).   
   0    0    0    0

妳好﹐小兒都是高小生﹐不過仲有二年先揀學校 有無興趣考中華基金中學呀都係英中(直資)聽講可以大抽奬的﹐佢哋十一月有講座呀﹐不妨聽聽 。隔少少就係漢華中學(直資中中)前年有一個師兄入咗依間學校

Irene_BB,

多謝提供參考資料, 我會check 下 佢地 d 時間去聽聽.
不過, 我對這中學不大了解, 而點解我問 王錦輝中學, 其實係細女剛入去讀小一, 所以如果亞哥無得直升, 我就想了解下中學情況, 如果好就可以索性兩兄妹一齊番, 不過由於王錦輝太新, 我唔知校譽口碑如何, 只好向大家問下有無人讀緊同埋知唔知情形.

你個仔仔係高主教讀成點, 有好多人話中學無以前咁好, 唔知係咪, 我淨係知自己個仔懶散, 所以成績唔係咁好, 咪要揾定後著囉!

:cry:

anyway, Thank You.

原文章由 Irene_BB 於 07-10-16 16:01 硐表
妳好﹐小兒都是高小生﹐不過仲有二年先揀學校 有無興趣考中華基金中學呀都係英中(直資)聽講可以大抽奬的﹐佢哋十一月有講座呀﹐不妨聽聽 。隔少少就係漢華中學(直資中中)前年有一個師兄入咗依間學校 ...

緊係高主教好la
(個人意見)
‹ 上一主題|下一主題