用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 ENGLISH TIME 好嗎?
go

ENGLISH TIME 好嗎? [複製鏈接]

請COMMENT.  值不值得去買?
   0    0    0    0

你好! 我本身已經同女女用緊, 大約用了半年, 佢現在都已經識晒a-z, 不過我中間都有俾其他dvd佢看, 唔知有無關係, 我自己係買full set的, 咁佢都有好多野, 有好多書, 玩具, 而且唔係只係英文, 又有百科全書, 又有教數學的, 另外有cd-rom, 雖然要3歲先用, 但就可以用好耐, 我有朋友有買english of world, 我知價錢貴好多, 而且只係英文, 不過我都有問過, 都唔係無用的, 只係貴啲

我個仔由4個月大用到而家,好好,佢今年已經4歲,我唔需要擔心佢英文,佢可以用流利英語同外籍老師溝通,自己睇英文故事書,好多英文生字佢都識,買得過!

hi,

did u buy the whole set???

始終都覺得不如同個女,用多D英文溝通講多D仲直接!
同其他外籍朋友同佢地D仔女多D一齊玩,效果仲好

原文章由 Kathymom 於 07-10-19 10:10 硐表
始終都覺得不如同個女,用多D英文溝通講多D仲直接!
同其他外籍朋友同佢地D仔女多D一齊玩,效果仲好

其實教材係比d少接觸到英文既bb用,當然如果屋企人本身有一口非常流利既英語,就唔需要買咁貴既教材

我都有興趣買比我囡囡,
因為我自己冇時間教佢,
同埋工人姐姐d英文都唔得...
我而家比較緊 english time 同埋 mi kids,
兩套都差唔多,有英文,數學,百科全書,
不過 mi kids 唔使用電腦,好似好d,
大家有冇意見可以比我?

原文章由 住家甜品 於 07-11-1 19:47 硐表
我都有興趣買比我囡囡,
因為我自己冇時間教佢,
同埋工人姐姐d英文都唔得...
我而家比較緊 english time 同埋 mi kids,
兩套都差唔多,有英文,數學,百科全書,
不過 mi kids 唔使用電腦,好似好d,
大家有冇意見可以比我? ...

我係bb展睇到mi kids但好似好深咁(因本人係唔識英文),就冇留意到,我見佢全英文 但我見d網上媽咪group order訂佢果套嘢好平喎(Your baby can read)
睇完English time既demo碟之後就覺得幾好,可以由淺至深咁學又有卡通好似故事咁去學,我就決定買english time,我自己都可以學
但記住買都唔好信網上sell個d人買,最好有熟人介紹比你啦,因為買咗之後教育顧問要一路幫你跟進架,跟得唔好就=冇用架喇

[ 本文章最後由 VIOLET媽 於 07-11-3 17:09 編輯 ]

VIOLET媽 :
唔該晒你^^
‹ 上一主題|下一主題