用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Playgroup sharing !!
go

Playgroup sharing !! [複製鏈接]

p.s: 請絕推銷!!!!!

[ 本文章最後由 kithung 於 08-7-30 13:45 編輯 ]
   0    0    0    0

醒目開學勳章

原文章由 kithung 於 07-10-11 11:28 硐表
如題~~而家做緊比較!
因為上星期去左QEud既試堂(九龍),覺得幾好又扺$100一堂 ,不過好遠 .但原來佢地分別係太子/深水埔/奧海城/荃灣/金鐘/銅鑼灣都有得上,銅鑼灣就岩晒我啦!不過都係要自組.所以想比較多幾 ...

請問QEud全名係咩呀? 有無website? or資料可以俾我呀? 因為奧海城近我呀.

..........

[ 本文章最後由 kithung 於 08-7-30 13:45 編輯 ]

原文章由 kithung 於 07-10-11 17:03 硐表
當然唔係因為平啦!
因為我見我朋友個b(11mths)以前好怕醜但又百厭,而家非常有禮貌,好醒目,完全唔怕醜,最緊要係學會左獨立(最好呢樣),而且成日都好開心同以前完全唔同.其實除左獨立外,我最欣賞係佢已經識晒A ...

11mths 就識晒A-Z&1-10(in eng),apple...candy...顏色配對, 咁快識講咁多嘢 咁真係好叻喎! 佢幾多個月開始返playgroup? 返邊間呀?

Hello kithung 你好!我b女差不多一歲,都想認識多啲playgroup。睇到你嘅分享,有興趣想知多啲。我住港島,銅鑼灣都很方便,我亦有其他朋友可於銅鑼灣上堂,需要幾多個b先開班?可否提供多些資料?

原文章由 kithung 於 07-10-11 17:03 硐表
當然唔係因為平啦!
因為我見我朋友個b(11mths)以前好怕醜但又百厭,而家非常有禮貌,好醒目,完全唔怕醜,最緊要係學會左獨立(最好呢樣),而且成日都好開心同以前完全唔同.其實除左獨立外,我最欣賞係佢已經識晒A ...

我都有興趣, 時間會幾點?  我星期1-5都要返工, 星期六長短週, 好慘   :tongue: :tongue:   會夾到嗎?

pls check pm ! but 我只係send左個電話比你自己打去問啦!:

原文章由 july25 於 07-10-11 15:51 硐表

請問QEud全名係咩呀? 有無website? or資料可以俾我呀? 因為奧海城近我呀.

所以聽到我眼都"特"埋(唔識打個x字,好似咁 )先至同佢去九龍咁遠都試上一次囖 ,其實我果刻已經想join,不過佢地話銅鑼灣果班已經開左班 ,新試班暫時未夠人,所以仲要等~~~~

原文章由 coco209 於 07-10-11 17:36 硐表

11mths 就識晒A-Z&1-10(in eng),apple...candy...顏色配對, 咁快識講咁多嘢 咁真係好叻喎! 佢幾多個月開始返playgroup? 返邊間呀?

我pm左個電話你,可以自己打去問呀,會詳細過我話你知啦!

原文章由 lppellen 於 07-10-12 10:35 硐表
Hello kithung 你好!我b女差不多一歲,都想認識多啲playgroup。睇到你嘅分享,有興趣想知多啲。我住港島,銅鑼灣都很方便,我亦有其他朋友可於銅鑼灣上堂,需要幾多個b先開班?可否提供多些資料?

...

kithung,
Can you PM the info to me? Thanks.

原文章由 kithung 於 07-10-12 11:24 發表
我pm左個電話你,可以自己打去問呀,會詳細過我話你知啦!

Playgroup Sharing

Kithung,

kindly pm info and contact to me. thanks.

Kithung,

I also want to have the info. Pls kindly pm info to me. Thanks!

kithung,
Would you psl. PM the info to me? Thanks a lot.
I can't find a suitable playgroup for my 14mths baby that fit my time.  I prefer on Sat.

kithung,

would you pls pm me details, thx

hehamom,
我都要返工,所以我都會選擇weekend去上.
我留左名20/10呀,佢話一夠人就會通知我架啦!
如果你銅鑼灣岩不如一齊啦,hehe...可以快d開始ah ma...
一係就留埋佢地其他上堂地點名呀,因為其他地點都組緊試堂呀!咁可能仲快boo....

原文章由 hehamom 於 07-10-12 10:46 發表
我都有興趣, 時間會幾點?  我星期1-5都要返工, 星期六長短週, 好慘   :tongue: :tongue:   會夾到嗎?

dear all,

pls check pm !

Playgroup sharing

Can I have the information too? Thanks

可否p.m給我,thanks

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題