用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(幼稚園部) 大埔道崇真07年K3小朋友家長 & FRIENDS,入來啦! - Part ...
樓主: mamamui
go

大埔道崇真07年K3小朋友家長 & FRIENDS,入來啦! - Part 2 [複製鏈接]

早的.

我哋班尋日都開始寫揮春嘞, 好似好快又過年.

小姐尋日話評估埋砌lego, 原來lego今次都係評估項目.

[ 本文章最後由 Jade 於 08-1-10 10:26 編輯 ]
...你們不要憂愁,因靠耶和華而得的喜樂是你們的力量.(尼 8:10)

原文章由 貓頭鷹3號 於 08-1-10 01:00 發表
係呀, 差唔多兩星期冇煲湯, 婆婆話佢今晚好好胃口, 食咗一碗飯, 仲有三碗湯, 之後仲食咗一個 apple, 八粒 strawberry.  臨訓再飲杯奶.

貓頭鷹3號

琪ma,

好嘞, 琪琪胃口好番就好嘞, 不過一嚟又咁近呀? 個胃仔頂得住冇呀? 留下手, 慢小小穏陣的啦.
...你們不要憂愁,因靠耶和華而得的喜樂是你們的力量.(尼 8:10)

yy,

我天日又要回復返苦悶刻板ga工作la~~
d產假話咁快就放完~~

原文章由 yy13 於 08-1-9 11:32 發表
lavender

係呀
老師都話估佢地唔到
你返工未呀

原文章由 朱MayMay 於 08-1-9 18:29 發表
mamamui : 你囡囡好厲害 ! 話說佢同owen 傾開計(講旅行), 仲問阿仔你去南韓定北韓呀 ? 阿仔又打聽埋盧x業同學(剛去完返黎), 果邊依家凍唔凍, 駛唔駛穿xxx唔係好凍姐....
一到5 歲, 佢地d 對話又深奧左la, 好得意

May - 我都覺得佢地好搞笑.

又夠 2,000 post 啦, 去新 part 繼續啦!
http://forum.baby-kingdom.com/vi ... &extra=page%3D1
‹ 上一主題|下一主題