用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 有游泳池的中學
go

有游泳池的中學

請問有游泳池的中學?

原文章由 *dora* 於 07-10-3 20:18 硐表
請問有游泳池的中學?

葵青區 順德聯宜會李兆基中學。

原文章由 *dora* 於 07-10-3 20:18 硐表
請問有游泳池的中學?

聖保羅男女中學 、聖保祿學校(銅鑼灣)、女拔

Ju Ching Chu (Kawi Chung), Heep Yun, La Salle, DBS,  Maryknoll, ...

景嶺書院,
我最喜歡麵包超人,Thomas,Hello Kitty, 你喜歡嗎? 你可以send email 到[email protected], 我會有好多資料比你。去我的網站或我的Blog看看CLICK HERE

民生好似有

淨係得水池仔有鬼用咩...我囡囡學校都有個水仔...不過一年上得幾堂,又唔合比賽規格...但凡比賽前又要問隔離校借場練習!

一間中學...最好有幾個網球場、幾個籃球場、標準運動場、足球場、緩跑徑、標準泳池、排球場、BBQ場、教堂、學生宿舍、大型圖書館、大型休憩用地、飯堂......好多好多教學大樓....等等..咁先似樣!

唔好問我這中學名稱...睇左咁多張相仲未知~我懷疑你仲未係香港人!
托爾斯泰:幸福的家庭都是相似的,而不幸的家庭則各有各的不幸!

原文章由 櫺囹桼 於 07-10-3 23:14 硐表
淨係得水池仔有鬼用咩...我囡囡學校都有個水仔...不過一年上得幾堂,又唔合比賽規格...但凡比賽前又要問隔離校借場練習!

一間中學...最好有幾個網球場、幾個籃球場、標準運動場、足球場、緩跑徑、標準泳池、排球場、 ...

每個月比五千,人地又收你就可以啦!

賽馬會體藝中學
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

原文章由 constance-bobo 於 07-10-4 12:59 硐表 每個月比五千,人地又收你就可以啦!
仲有要快快快...所謂瘦田冇人耕,耕開有人爭!以前唔使錢,雖然山明水秀景色蔥蔥設備齊全背山面海美不勝收...但都唔算多人爭;而家轉為直資 + 一句”全港第一”(收費也好成績也好...),肯定冒名而來者眾...想讀就要快手,十二月十五日截止報名!
托爾斯泰:幸福的家庭都是相似的,而不幸的家庭則各有各的不幸!

原文章由 櫺囹桼 於 07-10-4 23:21 硐表

仲有要快快快...所謂瘦田冇人耕,耕開有人爭!
以前唔使錢,雖然山明水秀景色蔥蔥設備齊全背山面海美不勝收...但都唔算多人爭;而家轉為直資 + 一句”全港第一”(收費也好成績也好...),肯定冒名而來者眾...想讀就要快手,十二 ...

咁就要快手快腳喇,仲有住宿添

吓!原來香港有D咁靚的中學.請問是哪一間中學

原文章由 櫺囹桼 於 07-10-4 23:22 硐表
仲有要快快快...所謂瘦田冇人耕,耕開有人爭!以前唔使錢,雖然山明水秀景色蔥蔥設備齊全背山面海美不勝收...但都唔算多人爭;而家轉為直資 + 一句”全港第一”(收費也好成績也好...),肯定冒名而來者眾...想讀就要快手,十二月 ...

全港最貴的直資中學:
http://www.ssc.edu.hk/
原文章由 *dora* 於 2007/10/5 11:58 硐表

嘻嘻!是我的母校 !

原文章由 *dora* 於 07-10-5 11:58 硐表

好靚呀