用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 有冇人自行CHOOSE協恩?
樓主: 婥蔚媽咪
go

有冇人自行CHOOSE協恩? [複製鏈接]

原文章由 栗子媽媽 於 07-10-1 15:48 硐表
5好講KNOCK DOOR自已友先LA
1ST ROUND with same marks, i belive that their own kids with priority la

...

但佢講明同分的會交由教統局抽wor~~唔通係假的??
另外~我第一日去都唔算多人wor~~我成10點幾去,個籌都係八十幾號ja wor~~我因住址證明文件有問題,so今日又去過,都係好少人wor~~排二十幾號~~唔知係咪佢kinder個d係分開交呢??
其實我自己同阿女都好like此校~~希望得啦~~11月26日大日子呀!!!
我想問係上教統局定協恩自己個網睇結果呢??

1/ 我唔敢講人地,講亞女間當年間幼稚園,幼稚園千叮萬囑份表交比幼稚園代交比小學,否則閣下自理.....................
2/ 協恩舊年幼稚園得兩班,今年3輪加埋收反34個小朋友 (人地UP比我G既),可見收自己友既%幾高.

原文章由 婥蔚媽咪 於 07-10-2 14:04 硐表

但佢講明同分的會交由教統局抽wor~~唔通係假的??
另外~我第一日去都唔算多人wor~~我成10點幾去,個籌都係八十幾號ja wor~~我因住址證明文件有問題,so今日又去過,都係好少人wor~~排二十幾號~~唔知係咪佢kinder個d係 ...
‹ 上一主題|下一主題