用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒小學(新蒲崗) 有沒有媽咪可以講解-嘉諾撒小學(新蒲崗)此校好不好 ...
樓主: Purple
go

有沒有媽咪可以講解-嘉諾撒小學(新蒲崗)此校好不好 [複製鏈接]

我以前係讀警署果間上午校, 計分係咪一樣呢?

hi, 此學校都算係wts區內數一數二既學校,我女女都係讀更2年級, d老師都幾好.校舍就夠大又新,我女女第一次自選就唔收,但係我係統一派位都係填返第一自願所以都好好彩收咗我女女...

嘉諾撒小學(新蒲崗)

我仔依家係k2, 9月就k3, 想問我依家是否要睇定邊間小一岩佢?? 我仔好活躍所以我想找一些是活動教學的, 如填鴨式我相信唔係咁岩佢, 嘉諾撒小學(新蒲崗)是否活動教學的?? pls ...

我仔都係讀緊k2,幫佢諗緊邊間學校好,呢間聽你地講似乎唔錯,但我仔得15分,怕好難入....
你地小朋友會唔會讀得好辛苦~聽你地講而家填鴨式咁,咁咪無以前活動式教學咁好囉??

Really, let me check check sin,thx

原帖由 豬mama959697 於 09-2-5 23:40 發表
hi, 此學校都算係wts區內數一數二既學校,我女女都係讀更2年級, d老師都幾好.校舍就夠大又新,我女女第一次自選就唔收,但係我係統一派位都係填返第一自願所以都好好彩收咗我女女... ...

我唔係住係45校網, 請問有冇家長知道得20分報 "嘉諾撒小學(新蒲崗)" 有幾成把項握?
‹ 上一主題|下一主題