用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局梁周順琴小學 "屯門" 保良局梁周順琴小學(上午校)家長 ...
go

"屯門" 保良局梁周順琴小學(上午校)家長 [複製鏈接]

醒目開學勳章

仔仔剛剛讀小一,

有好多問題,

寫詞語,係咪自己尋找詞語,究竟寫幾多個呢?????
   0    0    0    0

原文章由 kkllws 於 07-9-19 10:40 硐表
仔仔剛剛讀小一,

有好多問題,

寫詞語,係咪自己尋找詞語,究竟寫幾多個呢?????

kklws,

唔好意思, 唔明你寫咩?? 我個仔依家讀小二, 睇下有無咩幫到你.

melodykitty
Melodykitty

醒目開學勳章

1. 手冊無寫要做,但係小朋友話老師要做,上網對過啦,無寫要做?????第2日番來老師就話要交此功課.(究竟怎樣上網對手冊)

MELODYKITTY

唔好意思,我小兒明年升小一,但我想選保良局梁周順琴小學(上午校),
但我不知梁周順琴小學(上午校)的老師有沒有愛心,和是否一間好
SCHOOL.

THANKS

MYRON_MA
myron BOD 07 dec 2001 Alvin BOD 12 Sep 2005

原文章由 MYRON_MA 於 07-9-20 18:25 硐表
MELODYKITTY

唔好意思,我小兒明年升小一,但我想選保良局梁周順琴小學(上午校),
但我不知梁周順琴小學(上午校)的老師有沒有愛心,和是否一間好
SCHOOL.

THANKS

MYRON_MA ...

Myron_Ma

依家先睇到, 其實爰心,我就唔知有無, 但係我覺得都好盡責, 因為我個仔係學校唔見左野, 老師會幫你搵番出黎, 有時我有d阿仔學習上有問題, 或意見, 打電話俾老師, 佢都會幫到我解決,但係高年級就特別多功課和黙書, 低年級比較少, 好快就做完,  我覺得整體都好好 !

Melodykitty
Melodykitty

melodykitty

thanks

myron ma
myron BOD 07 dec 2001 Alvin BOD 12 Sep 2005

請問Melodykitty係用咩出版商???
‹ 上一主題|下一主題