用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇人o係恒生乒兵球學院學緊呀?
go

有冇人o係恒生乒兵球學院學緊呀? [複製鏈接]

請問係咪每學完一級都要抽籤? 係咪多數都抽到呢? 如果學完第一級但又抽唔到學第二級, 係咪冇得繼續學第一級呀?

[ 本文章最後由 cherriemama 於 07-9-17 18:14 編輯 ]
   0    0    0    0

你講第一級係未進修班呀?要考試及格先可升級wor~新一代就得一種,我個女都報讀左2次先搵私人教練....

係初級進修班呀! 點解你囡囡唔繼續讀升上進修班?

原文章由 ydoris 於 07-9-18 09:09 硐表
你講第一級係未進修班呀?要考試及格先可升級wor~新一代就得一種,我個女都報讀左2次先搵私人教練....

我住新界架,點可以成日帶佢出去旺角學.私人都好架,我同佢2個一齊學,每人半個鐘,教練話set個taget俾佢,考銅獎or入校隊..點知原來學校無呢個校隊.佢打左一個暑假,可以同教練打到正手差不多30板.我覺得幾好啦,不過而家學校要補課,又停左一個星期...未有新安排.

之前我個仔學完新一代時,個教練話再報第一級要抽籤,有可能抽不到, 但去到第二級升三級時如考試及格的話, 就可以升級, 報名連合格證書就可以了

點解你個仔學完新一代唔繼續上進修班第一級?

原文章由 SinMiMi 於 07-9-18 13:19 硐表
之前我個仔學完新一代時,個教練話再報第一級要抽籤,有可能抽不到, 但去到第二級升三級時如考試及格的話, 就可以升級, 報名連合格證書就可以了

cherriemama,

我有幫我個仔報第一級, 現在已是第三級了, 不過我是話比你知頭幾級是要抽籤的

Thank you! 第一級升第二級難中籤嗎? 抽唔中可否繼續學第一級?

原文章由 SinMiMi 於 07-9-19 13:04 硐表
cherriemama,

我有幫我個仔報第一級, 現在已是第三級了, 不過我是話比你知頭幾級是要抽籤的

其實只要考試合格就可報下一級,如果唔合格就要報番原來個級,頭個幾級總之合格就可以升級.

我個女八月打完第5級, 考試合格但冇再同佢報第六級, 因為我覺得學唔到d乜野,又要專登出去旺角打,都幾嘥時間. 而家幫個女報其他球會既訓練班,同埋再跟私人教練.

考試合格就有得升班,我都係, 亞仔升左幾級就無報啦, 佢一班好多人,2 小時/$100, 實質打得幾個字,多數係執波,你打得叻,就打多小小時間,.我要出旺角計埋車程6小時,打幾個字, 可能$100/15分鐘, 搵私人教更好.

原文章由 dilyskong 於 07-9-24 13:06 硐表
其實只要考試合格就可報下一級,如果唔合格就要報番原來個級,頭個幾級總之合格就可以升級.

我個女八月打完第5級, 考試合格但冇再同佢報第六級, 因為我覺得學唔到d乜野,又要專登出去旺角打,都幾嘥時間. 而家幫個女報 ...
‹ 上一主題|下一主題