用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 08-09 P2A 家長互助站
樓主: w+w
go

08-09 P2A 家長互助站 [複製鏈接]

我參加唔到啦
你地玩得開始愉快D啦!

den01

聽我仔講你係咪唔見左考試範圍呀??剛剛致電給你,但冇人聽,如果係,我今晚EMAIL係你啦!覆我吧

原帖由 諺諺mum 於 08-12-4 13:17 發表
南丫島遊
日期 : 12 月14日(星期日)
時間 : 上午11:30係香港碼頭等
(改11:00等好不好, 因為半小時才一班船到榕樹灣)
行程 : 午飯(龍華食海鮮) ----跟住行到沙灘

如改以下行程好不好?
榕樹灣→大街→天后廟→風 ...

hi

我沒有問題.不過lydia要學游水,可否改12點,係碼頭等.

原帖由 諺諺mum 於 08-12-4 13:17 發表
南丫島遊
日期 : 12 月14日(星期日)
時間 : 上午11:30係香港碼頭等
(改11:00等好不好, 因為半小時才一班船到榕樹灣)
行程 : 午飯(龍華食海鮮) ----跟住行到沙灘

如改以下行程好不好?
榕樹灣→大街→天后廟→風 ...
Ryan媽咪

hi 各位團友,

唔好意思. 可以照舊約11點係碼頭等啦.有咩問題可打電話比我.

原帖由 den01 於 08-12-5 11:35 發表
hi

我沒有問題.不過lydia要學游水,可否改12點,係碼頭等.
Ryan媽咪

醒目開學勳章

到時見!

原帖由 den01 於 08-12-10 15:59 發表
hi 各位團友,

唔好意思. 可以照舊約11點係碼頭等啦.有咩問題可打電話比我.
<<<<<<<<<<<每天開開心心過>>>>>>>>>>

HI

已經同LYDIA同OCEAN兩位媽媽通過電話,會11點係碼頭等.到時見大家

原帖由 諺諺mum 於 08-12-11 15:04 發表
到時見!
Ryan媽咪

Hi, 你哋玩得開心啲, 我下次再 join 你們.

原帖由 MaMaCandy 於 08-12-11 21:56 發表
Hi, 你哋玩得開心啲, 我下次再 join 你們.

Rosa,
你 honey 隻腳點呀! 無問題呀嗎.

星期五學校旅行, 你們坐邊架車呀! 我們坐8號車.
Dinning Table : 1
希望坐在一起又玩過.
好多..好靚外貿出口歐美日品牌嬰兒童服裝,快Dclick入去[個人網頁]睇啦!!!

做咩呀,Rosa honey 星期日開心過頭傷左呀??

candyocean
我同你一樣喎,車同Table都係喎,不過時間係咪12:20呀??

原帖由 candyocean 於 08-12-17 19:00 發表

Rosa,
你 honey 隻腳點呀! 無問題呀嗎.

星期五學校旅行, 你們坐邊架車呀! 我們坐8號車.
Dinning Table : 1
希望坐在一起又玩過.

原帖由 yiuyo 於 08-12-17 22:54 發表
做咩呀,Rosa honey 星期日開心過頭傷左呀??

candyocean
我同你一樣喎,車同Table都係喎,不過時間係咪12:20呀??

Yvonne,
I think it is a good news for Ocean. same cocach, dinning table & same time. ha....ha.....

Candy
好多..好靚外貿出口歐美日品牌嬰兒童服裝,快Dclick入去[個人網頁]睇啦!!!

好嘢! 正式放假啦! 大家聖誕快樂.

HI 各位P2A團友

又係新春團時間啦,我地見到有一個本地團幾好玩,請問你地有沒有興趣一齊玩

全港特有有機乳牛場,有機士多啤梨,爬蟲館,香薰園,韓式任飲任食自助餐OR鮑魚海鮮餐團

出發日期 : 1月29日OR30日(是但一日)
集合時間 : 上午8:45 (九龍塘有旅遊車)
費用 : 韓式自助餐148一位(大小同價)
          鮑魚海鮮餐158一位(大小同價)
內容 : * 有機乳牛場位於粉嶺的乳牛場.內有牧草種植,有樹南瓜園,牛奶生產等等........
         *有機士多啤梨園採購同採摘
         *香薰園介紹
         *爬蟲館
         *午餐

請報名啦
Ryan媽咪

禁正團!我一家3口啦,邊日都可以!

原帖由 den01 於 09-1-9 17:58 發表
HI 各位P2A團友

又係新春團時間啦,我地見到有一個本地團幾好玩,請問你地有沒有興趣一齊玩

全港特有有機乳牛場,有機士多啤梨,爬蟲館,香薰園,韓式任飲任食自助餐OR鮑魚海鮮餐團

出發日期 : 1月29日OR30日(是但一日) ...

HI 各位P2A團友

那一團都可以, 但只可30號那天和只有我同亞仔去. 大張生要返工.

den01

我剛SEND 左個PM 給你問一些問題, 煩請CHECK, THX.

HI 各位P2A團友

現定30 JAN 09 ,請盡快報名啦!

NAME          PERSON   
OCEAN         1大 + 1小
RYAN           1大 + 1小
LYDIA          2大 + 1小

原帖由 candyocean 於 09-1-11 12:38 發表

那一團都可以, 但只可30號那天和只有我同亞仔去. 大張生要返工.

我覆咗你啦,你睇下收唔收到.

原帖由 midcochow 於 09-1-12 12:19 發表
den01

我剛SEND 左個PM 給你問一些問題, 煩請CHECK, THX.
Ryan媽咪

den01

收到啦, 真係唔該晒, 不過由於我30號要返工, 所以我諗我會選擇2月1 or 8日去, 希望下次可以join 到你哋啦, thx.

原帖由 den01 於 09-1-12 16:29 發表
我覆咗你啦,你睇下收唔收到.

ANSON        2大 + 2小

原帖由 yiuyo 於 09-1-21 14:11 發表

ANSON        2大 + 2小

Ryan 媽咪話 30號團已 full了, 現在改在15/2 (星期日). 我們3家人應該無問題, Yvonne 你得唔得呀. 或者仲有無家庭有興趣. 一起去玩呀.

下,剛剛今日先請左假咋

15/2 要問一問我家位陳先生先,這個星期覆你,可以嗎?

原帖由 candyocean 於 09-1-21 21:21 發表

Ryan 媽咪話 30號團已 full了, 現在改在15/2 (星期日). 我們3家人應該無問題, Yvonne 你得唔得呀. 或者仲有無家庭有興趣. 一起去玩呀.
‹ 上一主題|下一主題