用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 圓玄小學開始收報名表
go

圓玄小學開始收報名表

我個仔2008年讀小一, 今日交咗表 & profile.
老公交表時話已經有成兩箱profile.
一定會有好多人報名!! 今年一定爭崩頭
eeeffff eeefff eeefff :roll: :roll: :roll:

無計啦....得一間直資係屯門....
10/9 我都交咗, 都無咩人, 計落我同另外2個交之麻 (totally:3人), 不過,當時係早上9:35am, 之後係大快活對出見到老師同一班小朋友出街;幾好玩, 唔使齊坐係課室...
原文章由 eeefff0307 於 07-9-12 21:55 硐表
回 望 這 半 生 也 許 是 場 夢 年 月 已 帶 走 幾 個 秋 與 冬 淚 也 倦 了 夢 也 不 斷 轉 眼 逝 去 生 命 或 許 是 場 空

原文章由 eeefff0307 於 07-9-12 21:55 硐表

你點睇到有2箱架, 唔係放係門口reception到咋咩.

我星期三朝早交  冇乜人O番  不過O個時係 9:10

原文章由 manisaac 於 07-9-13 15:45 硐表
我星期三朝早交  冇乜人O番  不過O個時係 9:10

其實唔係我見到,係我老公交表時見都放响地.
但我同D家長傾時, 似乎個個都想入圓玄.

唔知幾時有得interview呢?
等.....
eeeffff eeefff eeefff :roll: :roll: :roll:

醒目開學勳章

交表時,會俾番張黃色的time table紙給你,有寫清楚的,.

原文章由 eeefff0307 於 07-9-14 09:12 硐表

其實唔係我見到,係我老公交表時見都放响地.
但我同D家長傾時, 似乎個個都想入圓玄.

唔知幾時有得interview呢?
等.....

HoneyBB,

29/9 前 會有信通知你面試日期

面試日期會維持一個月的

要到 12/11 便會公佈取綠名單 : : :

係呢, 你有否想過萬一圓玄唔收
你地會選邊間津小?

我係71網, 你地呢?

我有諗過屯官, 你們知唔知點呀?

屯官?   覺間學校太少
同埋我親眼見過d 學生操行唔係咁好
怕怕   

我個小朋友今年在圓玄讀一,上年報名人數約400以上,昨日學校開家長會,聽校長講今年申請人多個上年,幾多就唔知,但見校長笑得好開心,應該好多,最緊要面試時要定同開心!!
;-) :-x

即係中的機會  是  1/3 至 1/4 機會

應該開始發信通知interview喎!?
有無人已經收到信?
其實係唔係每人都有interview 的機會?
27, 28, 29....

原文章由 eeefff0307 於 07-9-27 11:35 硐表
應該開始發信通知interview喎!?
有無人已經收到信?
其實係唔係每人都有interview 的機會?
27, 28, 29....

舊年係人人有得INTERVIEW, 第一, 二年校長IN家長, 不過舊年因為太多人, 所以無IN家長.

今年收到幾多份報名表呢?

我冇收到呀..
哎 萬一冇信通知   亞仔會好失望

今年減咗很多資源播,大家要留意學校近況嘞

我收到面試信啦
我女女10月13日下午

請問面試會考什麼呢? 很緊張呀我的囝囝都是10月13日下午2時正進行小組面試, 如圓玄唔收都唔知點算因囝囝真是一個不能坐定定上堂的小朋友.

原文章由 fletcher 於 07-9-15 18:00 硐表

我個小朋友今年在圓玄讀一,上年報名人數約400以上,昨日學校開家長會,聽校長講今年申請人多個上年,幾多就唔知,但見校長笑得好開心,應該好多,最緊要面試時要定同開心!! ...

我都收到信, 10月13日下午2時, 即係一齊interview!!
我都好想知考咩!!  如果真係用哂普通話 & English
考就真係好驚!!

原文章由 funnyboy 於 07-9-28 12:35 硐表
請問面試會考什麼呢? 很緊張呀我的囝囝都是10月13日下午2時正進行小組面試, 如圓玄唔收都唔知點算因囝囝真是一個不能坐定定上堂的小朋友.

我都收到信了
都是 10月13日下午呀

大家一齊努力