用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 QQ Club - 單線滾軸溜冰(inline skating)
go

QQ Club - 單線滾軸溜冰(inline skating) [複製鏈接]

有冇人學過?好嗎?
有冇私人教練可以介紹,港島區。謝謝
   0    0    0    0

星期日去維園搵啦,大把人學緊..我個女以前都係維園學架.

Dear ydoris,

How old did your girl start to learn?  My girl is 4 years and 4 months old.  Is it ok to start?
Thanks.

原文章由 ydoris 於 07-9-13 08:54 硐表
星期日去維園搵啦,大把人學緊..我個女以前都係維園學架.

FYI.

http://www.checkersport.com.hk/

原文章由 mrsho 於 07-9-13 12:27 硐表
Dear ydoris,

How old did your girl start to learn?  My girl is 4 years and 4 months old.  Is it ok to start?
Thanks.

我地都係卓嘉會架,我個大女5歲幾學到而家8歲幾.細女就來3歲,家姐上堂時佢一樣著晒野係個場到行,遲d一齊學..

Hi ydoris,

我仔仔四歲開始跟卓嘉, 他也是學了大概三年, 他逢周六下午在維園上堂的, 唔知我地是否認識呢? 他對卓嘉很有歸熟感!

原文章由 ydoris 於 07-9-13 14:21 硐表
我地都係卓嘉會架,我個大女5歲幾學到而家8歲幾.細女就來3歲,家姐上堂時佢一樣著晒野係個場到行,遲d一齊學..

如果有参加聯賽,一定見過面既.本來個女會去珠海比賽,點知改左期,而家吾去啦.我地搬左入去天水圍學左成年幾2年啦.因為出去維園學一次,成本要成3百蚊,去天水圍只是十幾廿蚊..同慳番d時間.佢學左咁耐,高左好多,好開心,最怕女仔吾夠高...

我個囝喺文理, 都係四歲幾, 都玩得好開心
GOD is our refuge and strength, an ever-present help in trouble. [Psalms 46:1]
‹ 上一主題|下一主題