用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍塘某名校幼稚園教師用筷子虐待小女童 ...
樓主: VILLAGE304
go

九龍塘某名校幼稚園教師用筷子虐待小女童 [複製鏈接]

我都無收過呀.唔通有人咁無聊係喥放流料..

唔係丫, 我都係報紙睇過尼單新聞, 仲唸緊掂解唔見bkd人講既.., 我不過我都係星島日報既網頁搵唔倒單新聞

原文章由 VIRUS 於 07-9-14 21:36 硐表
我都無收過呀.唔通有人咁無聊係喥放流料..

原文章由 cottontail 於 07-9-14 22:19 硐表
唔係丫, 我都係報紙睇過尼單新聞, 仲唸緊掂解唔見bkd人講既.., 我不過我都係星島日報既網頁搵唔倒單新聞

係真架!不過呢度冇得attach file比你地睇咋,
我已經email左比好多個人,希望佢地幫幫手post出來,
但係冇回應,我吾可以用太多時間去逐個email.

SORRY!

應該係呢篇 :

稚女疑遭筷子插下體

九龍塘一所著名幼稚園爆出虐兒醜聞。一女教師懷疑性侵犯校內天真爛漫小朋友,其中一名四歲小女孩,報稱被人以筷子插下體。女孩的家長事後發現女兒有不尋常傷口,遂報警求助,警方正追查案中是否尚有其他受害人。
警方發言人表示,上月接獲一名女子報案,指其女兒在校內遭到虐待。案件暫列虐兒案處理,並由九龍城警區重案組跟進調查,至今未有人被捕。被指性侵犯學生的女教師,在九龍塘一所著名幼稚園任教。消息稱,上月學校暑假結束,該校一名只有四歲、樣子可愛精靈小女孩放學返家,家長替其更換衣服時,發現女兒下體紅腫。

原文章由 nataliewing 於 07-9-15 12:03 硐表
應該係呢篇 :

稚女疑遭筷子插下體

九龍塘一所著名幼稚園爆出虐兒醜聞。一女教師懷疑性侵犯校內天真爛漫小朋友,其中一名四歲小女孩,報稱被人以筷子插下體。女孩的家長事後發現女兒有不尋常傷口,遂報警求助,警方 ...

unbelievable

can you tell me which school? by e-mail :
[email protected]  pm to me, many thanks

原文章由 nataliewing 於 07-9-15 12:03 硐表
應該係呢篇 :

稚女疑遭筷子插下體

九龍塘一所著名幼稚園爆出虐兒醜聞。一女教師懷疑性侵犯校內天真爛漫小朋友,其中一名四歲小女孩,報稱被人以筷子插下體。女孩的家長事後發現女兒有不尋常傷口,遂報警求助,警方 ...

cancel cancel

cancel cancel

[ 本文章最後由 nicholasmum 於 07-9-15 22:37 編輯 ]

I ALSO WANT TO KNOW WHICH KINDERGARTEN, CAN YOU LET ME KNOW? THANKS!

原文章由 VILLAGE304 於 07-9-5 09:58 硐表
昨天星島日報刊登這則新聞, 請問有冇人知道是那一間幼稚園呢?

原文章由 corliss_yu 於 07-9-15 20:58 硐表
nicholasmum :
我個囡在九龍塘的幼稚園,但不是著名的,我好想知道係邊間呀?? Thank You very much !!

...

我都有看過這則新聞,我和我老公都覺得這位家長有點不可信,因為第一天開學都有家長陪la,個位老師無可能做得到。
I don't believe

應該係呢篇 :

稚女疑遭筷子插下體

這單新聞有疑點 就是當天放學發現點解致電學校呢?為何不致電老師/校長理論呢?

好恐怖

好恐怖

‹ 上一主題|下一主題