用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 學英文有冇好介紹
go

學英文有冇好介紹 [複製鏈接]

我仔仔5歲,想喺九龍區學英文拼音及會話, 請問有冇好介紹??
Thanks!
   0    0    0    0

Hello! 各位姊妹,剛在另一處留言,見到這處也啱,便copy & paste給大家參考下:

有一間近培正,旺角火車站步行5分鐘,都幾方便。

師資:由英國人老師教英文,如Playgroup、Phonics、劍橋英語班。另外又有一位英國土生土長的華人老師,她必要時也可以用廣東話和小朋友溝通。這裡的老師對小朋友很nice,很盡責的。我的小朋友在這裡上了幾年了,他們讀得很開心。

小班教學:2個左右,如果時間fit到,甚至可以一對一教學!不過班會常滿,要早些留位。

這裡還有兩個好處:1. 地方很寬敞舒適;2.這裡的學生有好多是何文田區名校生,你們可能會打聽到好多入名校的貼士呢!

還有,這裡還有普通話、法文、日文、成人會話呢!有興趣自己再打去問啦!

你們若需要電話,可PM我或留email。

Chloe

原文章由 chloec2006 於 07-8-29 18:39 硐表
Hello! 各位姊妹,剛在另一處留言,見到這處也啱,便copy & paste給大家參考下:

師資:由英國人老師教英文,如Playgroup、Phonics、劍橋英語班。另外又有一位英國土生土長的華人老 ...

Hi Chloec , 我都想學英文 , 唔知有冇成人班呢 ? 可唔可以講多d有關資料我聽下   , thank you so much !

原文章由 Kristy_T 於 07-8-29 22:13 硐表

Hi Chloec , 我都想學英文 , 唔知有冇成人班呢 ? 可唔可以講多d有關資料我聽下   , thank you so much !

sorry 呀 , 唔記得留低個 e-mail , 我 e-mail 係 [email protected]

english

HI:
   我知道有一個老師都係英國華僑~佢以家都有教佢d學生d家長英文~如果你有興趣~你可以打呢個phone:93091041~

原文章由 Kristy_T 於 07-8-29 22:14 硐表

sorry 呀 , 唔記得留低個 e-mail , 我 e-mail 係 [email protected]

近油麻地地鐵站(不用過馬路)有英籍及專科學位/碩士英文教師,由於導師主要是名校教師,課程能緊貼香港教育要求,三歲已設有英文拼音班,學生多來自名校生,有興趣可留e-mail/pm覆

有興趣想知多些

醒目開學勳章

原文章由 chloec2006 於 07-8-29 18:39 硐表

師資:由英國人老師教英文,如Playgroup、Phonics、劍橋英語班。另外又有一位英國土生土長的華人老 ...

我有興趣呀!我都俾大囡去學英文,佢依家4歲半喇~
可以send d 資料俾我嗎?
du625@hotmail.com

thks
[

english courses

Dear mum,

pls kindly pm me more details, thanks.

I ALSO TO WANT A NATIVE ENG SPEAKER FOR TEACHING MY TWO SONS.  CAN I HV SOME INFM?  TKS SO MUCH

原文章由 dudu19812002 於 07-8-30 16:02 硐表

我有興趣呀!我都俾大囡去學英文,佢依家4歲半喇~
可以send d 資料俾我嗎?
du625@hotmail.com

thks

我都想要此資料 , 可否e-mail 給我
[email protected]

To: Chole
可否PM資料給我.Thanks.

To:Chloec
可否PM資料給我,Thanks.

可否pm給我, 謝謝!

醒目開學勳章

可否pm給我, 謝謝!
‹ 上一主題|下一主題