用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會荊冕堂士德幼稚園 2007 K1 荊冕堂士德幼稚園 - 小朋友list響p.1 ...
樓主: Laputa
go

2007 K1 荊冕堂士德幼稚園 - 小朋友list響p.1 [複製鏈接]

原帖由 LongBMa 於 08-12-4 17:59 發表
如搭校巴係未得一個集合地點?

係呀!都係學校附近!

周宅同維宅合共4大3細都會坐校車,如有多一個上車點就更好啦,

聖誕燒烤旅行

14-12-2008(星期日)
10:30出發
17:00回程

粉嶺香薰園
交通安排---已搵了學校的校車(28坐位),報價$800

校車最多可容納33人,現在請大家表決會自已駕車定跟校車!

1.陳宅---2大2細
2.Bo宅---2大1細---校車
3.湯宅---2大1細---校車
4.何宅---2大1細---校車
5.樊宅---2大2細
6.朗宅---2大1細---自駕
7.歐宅---2大1細
8.周宅---2大2細---校車
9.維宅---2大1細---校車
10.羅宅---2大1細---校車
11.文宅---2大1細
12.唐宅---1大1細---校車

原帖由 twins312 於 08-12-5 23:29 發表
聖誕燒烤旅行

粉嶺香薰園

1.陳宅---2大2細
2.Bo宅---2大1細---校車 ...

twins媽,

我哋決定坐校車, 請代安排, 唔該晒!
區宅2大1細

聖誕燒烤旅行

粉嶺香薰園

1.陳宅---2大2細---校車
5.樊宅---2大2細
7.歐宅---2大1細---校車
11.文宅---2大1細
12.唐宅---1大1細---校車
請大家pm聯絡電話給朗朗媽呀!

我搵番上次去大棠荔枝莊,有些有俾contact no 的媽咪如下:
小飛飛twins312,syc,
甄甄媽,
phoebeso,
Sylvia-chik,

其如的媽咪請   盡快pm contact no.

聖誕燒烤旅行

粉嶺香薰園
交通安排---由於細校車太小座位關係,所以搵了較大的校車,大車可容納56人,報價$1000!

另我已打了香薰園Book位!

5.樊宅---2大2細---校車
11.文宅---2大1細---校車
12.唐宅---2大1細---校車
Total---24大15細
請大家pm聯絡電話給朗朗媽呀!
朗朗媽不如一齊搭校車啦!好開心呀!

TWINS
一齊坐係開心啲,咁我都考慮坐旅遊bus 啦. 問問husband 先, 我地要係青衣再搭車去學校集合.麻煩dd.
另外我地問過蘇焯熙爸爸來唔來.佢地may be 會join 架.
好多家長未俾電話我,可能佢地冇上bk,你有冇佢地電話,有就pm我先啦

唔好意思吖LongBMa,呢排無上BK所以唔知道要PM你吖,不過我通知咗文宅14号10:30搭校車啦,唔該哂 ,如須要電話你電我吖,到時見 !!!
原帖由 LongBMa 於 08-12-10 09:44 發表
TWINS
一齊坐係開心啲,咁我都考慮坐旅遊bus 啦. 問問husband 先, 我地要係青衣再搭車去學校集合.麻煩dd.
另外我地問過蘇焯熙爸爸來唔來.佢地may be 會join 架.
好多家長未俾電話我,可能佢地冇上bk,你有冇佢地電話,有 ...
BOOBOO

聖誕燒烤旅行

日期---14-12-2008(星期日)

車牌號碼---KU6030
上車集合點---大廈行(士德對面餐廳沿路行落7仔附近)

16:30回程
回程有需要可以提早小小一齊走

粉嶺香薰園
交通安排---由於細校車太小座位關係,所以搵了較大的校車,大車可容納56人,報價$1000!

另我已打了香薰園Book位!
http://www.lavendergarden.com.hk/TraditionalChinese/menu.asp
最後決定大家散買燒烤包,大家要自備食水,或在現場買!

5.樊宅---2大2細---校車
6.朗宅---2大1細---校車
11.文宅---2大1細---校車
12.唐宅---2大1細---校車
13.蘇宅---2大2細---自駕
14.李宅---2大1細---校車
Total---26大16細
朗朗媽請你電我!有樹搵你呀!

我剛剛發現響香薰園附近,有個士多啤梨場呀!唔知大家有無興趣去摘呢?

原帖由 twins312 於 08-12-13 00:04 發表
我剛剛發現響香薰園附近,有個士多啤梨場呀!唔知大家有無興趣去摘呢?

當然有興趣啦! 不過到時唔知有冇時間摘呢?
‹ 上一主題|下一主題