用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 想請教各位媽媽有關ENGLISH TIME 問題
樓主: ivylai530
go

想請教各位媽媽有關ENGLISH TIME 問題 [複製鏈接]

CARCARWONG : 我都唔知係咪最多優惠呀, 我估應該差唔多, 因為BB展D野都唔係好平,同埋個個顧問都差唔多,  只係覺得同個顧問傾得埋, 第時問野方便D嘛!!!都OK啦!!!!

我SET 包括左 :
  • BABY PACK FULL SET
  • ENGLISH TIME FULL SET
  • 百科全書 FULL SET
  • 數學天地 FULL SET
  • 幼兒文庳 FULL SET
  • 仲有D玩具呀, 掛板.....輔助教材
至於Free gift呢:
  • 鵝媽媽 FULL SET
  • 四大認知 FULL SET
  • THE CHILD FRIST READING PROFRAME  FULL SET
  • 一SET DRAMA PACK
  • 書柜
  • 24堂PLAYGROUP
  • 多一年會藉, TOTAL兩年
  • 仲有一部用水既吸塵機 (唔識咩牌子)
  • 一隻ZING既手偶+書仔
應該差唔多啦!!!!

I also use English Time, my consultant advised that use each level per month (both CD and DVD), my baby is 1 yr old.  Did your child use this material in same way?  

原文章由 文里文靜 於 07-8-8 12:36 硐表
Matthew仔已經用左一年喇,8個幾月開始用,
已經真係識多左好多英文,起碼最基本果d都已經識左,
9個幾月時已經識哂a-z,1-20,顏色,圖形...
15個月已經識ok,how are you ,how do you do...識得a for apple,b for bear,c for c ...

好奇怪呀, 唔知有無媽媽同我一樣係bb展買english time , 但仲未送BABY PACK 貨呢, 我打去問, 最先又話9月中,而家又話10月頭, bb都7個月大, 都唔知等到幾時, 有無人知呀?? help !!!

我有興趣,請問幾多錢.

you can e-mail to me :
[email protected]

原文章由 weiwei88 於 07-8-8 00:09 硐表

本人有一套english-time可出售, 95%新, 唯獨網上測試不能出售(因本人孩子仍在使用中), 如有興趣, 請PM我.

That's right^^

‹ 上一主題|下一主題