用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局梁周順琴小學 我想問,入梁周難唔難?上午校同下午校有咩分別? ...
樓主: bb2002
go

我想問,入梁周難唔難?上午校同下午校有咩分別? [複製鏈接]

我都開始留意升小一既問題喇,我條化骨龍下年要揀。上星期先去完梁下既開放日,有d擔心梁下太多活動,因為我個仔比較心散,又不專心做功課,如果咁既情況,梁下會唔會冇咁適合呢?
thks
http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbuncdr20041027_7_Baby+Yat+Him+is.png[/img]

我想問,梁下會11年搬去黃金對面,咁梁上呢? 會唔會係返原址呢?

佢地個網頁真係....一D 都唔UPDATE

梁上不會走.我小朋友在梁上讀小一. 

myron ma

原帖由 gogoblue 於 09-3-17 02:08 發表
我想問,梁下會11年搬去黃金對面,咁梁上呢? 會唔會係返原址呢?

佢地個網頁真係....一D 都唔UPDATE
myron BOD 07 dec 2001 Alvin BOD 12 Sep 2005

原帖由 MYRON_MA 於 09-4-23 15:39 發表
梁上不會走.我小朋友在梁上讀小一. 

myron ma

多謝你回覆...

咁梁上係咪會係原址轉做全日制? 雖然都好想讀千禧(貪新)..但係舊址比較方便我...

另外,梁上係咪比較多功課? tks.

我個仔今日派左入梁下...
想更了解該校....
請各位告知更多該校的校譽&學生的品格等等...謝謝!
‹ 上一主題|下一主題