用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 荃灣畫班
樓主: mcmung
go

荃灣畫班 [複製鏈接]

I will joined the free trail class on the coming sat

醒目開學勳章

ChioMaMa,

多謝介紹,亞女上咗三堂佢好鍾意Apple Tree(Creative Art),
我亦喜歡佢地著重創意及畫工,先生有心機教.

Yklee,

不用客氣, 我地做家長只希望小朋友有個愉快童年, 我囡囡次次上堂都好雀躍, 好開心,

Anna MaApple Tree負責人, 我覺得Anna好用心教小朋友而且我對Anna身為一個建築師+澳洲南威爾斯大學修讀設計碩士課程的學歷去教小朋友是好有信心

原文章由 yklee 於 07-9-3 16:42 硐表
ChioMaMa,

多謝介紹,亞女上咗三堂佢好鍾意Apple Tree(Creative Art),
我亦喜歡佢地著重創意及畫工,先生有心機教.

睇完d個topic我都帶仔女去試左堂, 仲報埋Fri 上午.  

Thank you, ChioMaMa.

原文章由 ChioMaMa 於 07-9-3 17:15 硐表
Yklee,

不用客氣, 我地做家長只希望小朋友有個愉快童年, 我囡囡次次上堂都好雀躍, 好開心,

Anna Ma是Apple Tree負責人, 我覺得Anna好用心教小朋友而且我對Anna身為一個建築師+澳洲南威爾斯大學修讀設計碩士 ...
--- 2J 作品

JJ1122,

不用客氣 最緊要小朋友開心亦享受到晝晝的樂趣

原文章由 JJ1122 於 07-9-3 17:36 硐表
睇完d個topic我都帶仔女去試左堂, 仲報埋Fri 上午.  

Thank you, ChioMaMa.

Hi ChioMaMa,

你說得對, 這裏的老師姐姐哥哥很有耐性, 很有愛心, 小朋友上堂很開心。囝囝每到Fri就問幾時去Apple Tree呀, 由此可見他很enjoy。幾星期沒有見面了, 今個星期見啦!

P.S. Wing Wing是否會轉上Sat堂?

原文章由 ChioMaMa 於 07-9-4 11:39 硐表
JJ1122,

不用客氣 最緊要小朋友開心亦享受到晝晝的樂趣

原文章由 mcmung 於 07-8-12 10:41 硐表
其實我的孩子在TW一間甚有名氣的畫室學了年多,但幅幅都不是自已畫的 ,其實孩子畫得好不好也不要緊,總應該是自已畫的罷!其他媽媽提議的也上去看過了,只有藝術文化和愛築巢無限創意較好,也不知怎選擇,又不想孩子到太 ...

pls check pm!!

Mooloh,

係呀!你是上星期日?是邊個小朋友的mom??

原文章由 Moonloh 於 07-9-5 11:30 硐表
Hi ChioMaMa,

你說得對, 這裏的老師姐姐哥哥很有耐性, 很有愛心, 小朋友上堂很開心。囝囝每到Fri就問幾時去Apple Tree呀, 由此可見他很enjoy。幾星期沒有見面了, 今個星期見啦!

P.S. Wing Wing是否會轉上Sat堂?

...

原文章由 ChioMaMa 於 07-9-7 12:17 硐表
Mooloh,

係呀!你是上星期日?是邊個小朋友的mom??

百厭仔Ethan媽咪。你好!

請問有冇人試過 "藝術風畫廊" (南豐)

我去過魏術館試堂, 佢哋話初初係由剪貼開始, 但其實我想阿囡專注學畫畫先, 唔想做手工藝住..

你哋講果間藝術文化, 係 only 畫畫 or 連手工藝?

我個女學緊 communication art 佢都好開心, 好中意老師講故事.(我覺得全英語教授, 對佢都有幫助)
原文章由 ChioMaMa 於 07-9-3 17:15 硐表
Yklee,

Anna Ma是Apple Tree負責人, 我覺得Anna好用心教小朋友而且我對Anna身為一個建築師+澳洲南威爾斯大學修讀設計碩士 ...

回覆 #1 tramtram 的文章

APPLE TREE...真係好掂

你話果間"藝術風畫廊"唔老實,我之前都學過,不過都半年前轉左第二間,請小心

原文章由 kyk 於 07-11-17 02:16 硐表
請問有冇人試過 "藝術風畫廊" (南豐)

我去過魏術館試堂, 佢哋話初初係由剪貼開始, 但其實我想阿囡專注學畫畫先, 唔想做手工藝住..

你哋講果間藝術文化, 係 only 畫畫 or 連手工藝? ...

多謝你的回應, 可唔可以講多少少, 佢哋點唔老實? 咁而家係邊間學?

原文章由 bbkbbk 於 07-11-18 13:50 硐表
你話果間"藝術風畫廊"唔老實,我之前都學過,不過都半年前轉左第二間,請小心
‹ 上一主題|下一主題