用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Music Fesitval Syllabus出咗喇!
樓主: violetching
go

Music Fesitval Syllabus出咗喇!

原文章由 ming2 於 07-7-30 12:10 發表
各位...

為左保護版權問題...同埋免得自己觸犯法例...我暫時將我個blog琴譜個part set左做只供朋友閱讀...所以應該要我邀請左你地,你地先可以睇到d譜(我試緊係咪要咁做...)成功左0既話,或者諗到另一個更好0既 ...

求其係yahoo/gmail,開個a/c,跟手將琴譜email去果度,有人想要既話,就比個password & login佢,等佢自己download,咁唔駛放係你度,關都唔關你事添呀......

如果有D存心攪事的人, login後改埋password,咪點算呀?

原文章由 Sindy 於 07-7-30 12:18 發表

求其係yahoo/gmail,開個a/c,跟手將琴譜email去果度,有人想要既話,就比個password & login佢,等佢自己download,咁唔駛放係你度,關都唔關你事添呀......

請問今年獨唱是否要足5歲?

Yes, they have changed it from 4-6 to 5-6 this year.

原文章由 tmr 於 07-7-30 14:28 發表
請問今年獨唱是否要足5歲?
EsmondMaMa = Esmond'sMom

原文章由 YuYuMother 於 07-7-27 07:39 發表

請問有無媽咪有Piano Solo - Grade One & Two 既譜?

我有 Garde 1 : Cuckoo (#102)  and Grade 2:  Galop (#106)

hi,

請問可以可以send piano solo Grade 2  & 3 syllabus 比我?

thx!

整多個backup a/c咪得囉,呢個得ming2知,一有咩事就搵呢個recover

原文章由 violetching 於 07-7-30 14:25 發表
如果有D存心攪事的人, login後改埋password,咪點算呀?

Joe,

請問可否send Grade 1 : Cuckoo(#102)的譜比我呢?
Thanks!!

[email protected]

原文章由 Joe媽媽 於 07-7-30 20:38 發表

我有 Garde 1 : Cuckoo (#102)  and Grade 2:  Galop (#106)
囡囡媽

簽名被屏蔽

原文章由 囡囡媽 於 07-7-30 22:33 發表
Joe,

請問可否send Grade 1 : Cuckoo(#102)的譜比我呢?
Thanks!!

[email protected]

書在家中, 今晚/ 明早 scan 完之後再 send 給妳吧. 此舉為方便未買到書去練習之小朋友們, 好等他們早點有得練, 因版權問題, 書始終是要買才好的, 請各位明白. 而且, 上台一定要帶書的. 不可帶 copy, 除非你背記好, 但初級有書在手, 我估小朋友會安心點.

醒目開學勳章

Hi, Joe

唔該你可唔可以send 呢兩份copy俾我呀? 我將email, pm俾你.  唔該晒.

原文章由 Joe媽媽 於 07-7-30 20:38 發表

ming2,

"不便之處,請見諒..." 應該是我們各位媽咪說才對!  Really appreciate your help in all respects!

namnamzhu

原文章由 ming2 於 07-7-30 22:57 發表

各位,

我宜家諗住,份譜個blog每日限時(10:pm - 10:am)open to public,....如果要睇(參考)就要呢段時間先睇到...其他時間我會set做private only...咁可能會冇咁揚....直接我另外諗到辦法解決問題為止...不 ...

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

醒目開學勳章

真的, 不過現在已過了10點, 我明早再去睇啦. 謝謝你的通知.

原文章由 ming2 於 07-7-31 10:12 發表

AndyRain

你要個兩首歌我有upload上個blog度,你去呢個topic0既page 1就可以搵到條link...不過為免太揚,琴譜0既"開放"時間係10pm - 10am...你可以自己去個blog度睇睇...

呢度都有d譜 for your reference only

http://hk.myblog.yahoo.com/rach3piano/gallery?fid=19&page=2

Hello Joe,

Could you mind PM me " Grade 1 : Cuckoo(#102)"
to me.  Many thanks for your help.

醒目開學勳章 王國長老

多謝晒咁多位, bk有你地真好
原文章由 hhma 於 07-7-31 11:33 發表
呢度都有d譜 for your reference only

http://hk.myblog.yahoo.com/rach3piano/gallery?fid=19&page=2

ming2

請問你有無看過今年Grade 5既譜, 深唔深呢? 如小朋友剛升5級(4月才考了4級), 應付到嗎?

mickey001

簽名被屏蔽