用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問九龍區那個商場/地方有卡通姓名貼紙做? ...
go

請問九龍區那個商場/地方有卡通姓名貼紙做? [複製鏈接]

請問九龍區那個商場/地方有卡通姓名貼紙做?有沒有20元以下的?最平多少錢?
   0    0    0    0

原文章由 ElizabethLAI 於 07-7-16 22:25 發表
請問九龍區那個商場/地方有卡通姓名貼紙做?有沒有20元以下的?最平多少錢?

之前係觀塘裕民坊89巴士站....後面d舖頭見過有....

九龍城廣場.  最平二十元.

醒目開學勳章

1. 旺角中心G18舖(地鐵D2出口)

2. 官塘裕民坊46號泰安大葯房門口

3. Kowloon City Plaza UG

Tel. 6532 2822

現在藍田匯景商場有售, 價錢好似有兩種, 不過有沒有20元以下就唔記得有沒有了, 不過我明天會經過, 我幫妳問下, 然後再覆你

原文章由 ElizabethLAI 於 07-7-16 22:25 發表

原文章由 joey仔媽媽 於 07-7-16 23:59 發表
現在藍田匯景商場有售, 價錢好似有兩種, 不過有沒有20元以下就唔記得有沒有了, 不過我明天會經過, 我幫妳問下, 然後再覆你

多謝曬你們提供所有寶貴的資料.

joey仔媽媽,

多謝你,等你消息.

Hi,
1) 官塘裕民坊 (即是麥記直行)
     ----- 大 size 每張$30, 一張大約有72小張
     ----- 細 size 每張$20, 一張大約有100 小張
        * 買五張送一張

2) 藍田匯景 (即百佳附近)
    ----- 大、細一樣價錢, 每張$30, 數量同上一樣

原文章由 joey仔媽媽 於 07-7-17 17:24 發表
Hi,
1) 官塘裕民坊 (即是麥記直行)
     ----- 大 size 每張$30, 一張大約有72小張
     ----- 細 size 每張$20, 一張大約有100 小張
        * 買五張送一張

2) 藍田匯景 (即百佳附近)
    ----- 大、 ...

Dear joey仔媽媽,

Thank you very much.  I think I will go to Yue Man Fong as it is cheaper.
‹ 上一主題|下一主題