用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 天陰泳會..服務態度勁差
go

天陰泳會..服務態度勁差 [複製鏈接]

醒目開學勳章

事緣我join左個泳會, 俾晒錢, 應該7月1日上堂, 個日個教練打電話黎話有事cancelled , 咁到上星期, 佢又打黎話resign, 咁我就打去間泳會問佢點安排, 佢就話, 今日會send email俾我, 講新教練資料, 到而家我都仲未收到, 咁我岩岩打去問佢, 有個女仔態度勁差, 只係猛叫我留電話, 話公司一個人都冇, 我問佢老細, 佢話好難答我, 態度勁差, 好嬲, 好嬲

[ 本文章最後由 叮叮噹噹 於 07-7-31 14:42 編輯 ]
   0    0    0    0

醒目開學勳章

我岩岩再打去, 佢地又話個女仔reception唔係佢地泳會既人喎, 唉...我只係想個仔學游水姐, 好鬼煩! 到而家仲未收到email....

[ 本文章最後由 叮叮噹噹 於 07-7-10 21:50 編輯 ]

我都有留意到報紙上有關這間泳會的廣告,價錢相對好平,不過,未聽過呢間會.
我都好明白你的情況,為小朋友安排好曬暑假活動,不過,唔知上到堂,教學水平有沒有保障,唔好彩的話,嚇怕小朋友仲慘.
希望你的小朋友上完堂之後,回來俾 d 意見給其他媽咪分享一下.

我都join左呢個泳會,今個星期六上堂,之前又話開課兩星期前會有教練資料寄比我,到而家今日什麼資料都沒有 ,星期一已打去追佢,又話會email話我,日日打去追都話就快會有, 我都唔之星期六可唔可以上到堂.

有冇mami都係今個星期六上堂?你地收到資料未?

叮叮噹噹,

佢地安排成點?你幾時可以上堂?

醒目開學勳章

我到而家仲未收到EMAIL, 我等埋下午, 再收唔到我就打電話俾佢
明明話昨天SEND EMAIL比我架ma, 一d交帶都冇, 激死我!
佢之前話今個星期日可以正式上第一堂架, 希望真係得啦, 如果唔係, 我會叫佢地退番錢俾我

又係我呀....

我唔係想黎講風涼話,只係之前網上報左名後,接2連3打黎催我入數,本來票都開好,但feel到有羅味! 結果都係冇報到

我終於收到資料,希望星期六真係可以如期上堂啦~

之前成日有個,話係天晴的職員起度開topic講野,而家一有complain就連影都冇.

大家有報呢間泳會d mami有冇收唔到佢地資料呀? 快d上來講下.

有無人報咗係"九龍公園泳池"學游泳,  剛收到通知書轉去"李鄭屋泳池"   < 事前又無問我轉唔轉>  

報名前問過 9成開到班, 但現在又話開唔成

有無其他bk媽咪都係禁

[ 本文章最後由 wapwap 於 07-7-12 12:23 編輯 ]

我都收到e-mail個上課地點轉了第二度﹐打比個教練佢話要打番去泳會問﹐佢都唔清楚﹐我打咗好久都無人聽呀 我剛剛send咗e-mail問都未知答案﹐如果要轉上課地點應早講﹐有物理由這樣的﹐真係好鬼 呀﹐大家小心這間泳會呀

[ 本文章最後由 Irene_BB 於 07-7-12 12:09 編輯 ]

Irene,

你報邊個泳池 & 轉咗邊度 ?

原文章由 Irene_BB 於 07-7-12 12:08 發表
我都收到e-mail個上課地點轉了第二度﹐打比個教練佢話要打番去泳會問﹐佢都唔清楚﹐我打咗好久都無人聽呀 我剛剛send咗e-mail問都未知答案﹐如果要轉上課地點應早講﹐有物理由 ...

柴灣泳池變咗去港島東(西灣河鯉景道52號)室內泳池:cry:
我都未知點去﹐請問有無人話我知在哪裏附近呀

我剛收到上課通知, 好彩暫時無事發生. 看完你們意見後好驚, 希望
順利渡過這五堂, 好彩未報中班, 睇定D先!
今個星期六去摩士 上堂.  返完再報料.  
如果有問題大家一定要通知, 以免再有人受害.
希望泳會D人見到這個topic後檢討下, 因公眾口碑
會有很大影響.

原文章由 Irene_BB 於 07-7-12 12:30 發表
柴灣泳池變左去港島東(西灣河鯉景道52號)室內泳池:cry:
我都未知點去﹐請問有無人話我知在哪裏附近呀

韓國國際學校對面,電影資料館隔離。

[ 本文章最後由 tommythumb 於 07-7-12 12:58 編輯 ]

hi 我剛收到電話都有比資料我,我暫時放心哂
:-)  :-P

原文章由 kiu_bb 於 07-7-12 10:46 發表

之前成日有個,話係天晴的職員起度開topic講野,而家一有complain就連影都冇.

大家有報呢間泳會d mami有冇收唔到佢地資料呀? 快d上 ...

我頭先已經叫個職員快d入來講番d野, 佢話佢不斷收電話,好忙,佢有時間會入來澄清喎
:-)  :-P

原文章由 kiu_bb 於 07-7-12 10:46 發表

大家有報呢間泳會d mami有冇收唔到佢地資料呀? 快d上 ...

就開班,好鬼忙.少上黎者咪咁驚.
因為我地只係人手出E-MAIL,難免會出錯.
仲未收到上課通知可以打上黎留番E-MAIL.
打黎(24663138)直接話未收到上課通知,揾亞TIN.(未收到上課通知先好搵我,其他問題請打2402 8877)
班一定有,不過太多人可能有D亂見諒.

原文章由 天喬 於 07-7-12 14:14 發表

就開班,好鬼忙.少上黎者咪咁驚.
因為我地只係人手出E-MAIL,難免會出錯.
仲未收到上課通知可以打上黎留番E-MAIL.
打黎(24663138)直接話未收到上課通知,揾亞TIN.(未收到上課通知先好搵我,其他問題 ...

多謝大家,我終於可以處理晒打上黎啲E-MAIL,
真係未收到快啲打上黎等我出埋俾你地.

天X泳會..服務態度勁差 » 發表回覆

醒目開學勳章

唔係卦.....
原文章由 gg168 於 07-7-12 15:03 發表
大家小心天晴泳會, 好多教練都無教游水經驗,大家小心, 而且d教練只有17-18歲, d教練只有操水經驗,  操水經驗係=自己游水經驗, 唔係有教游水經驗, 而且學生年齡分別好大,天晴陳小姐話如要有經驗教練就參加私人,  ...

原文章由 gg168 於 07-7-12 15:03 發表
大家小心天晴泳會, 好多教練都無教游水經驗,大家小心, 而且d教練只有17-18歲, d教練只有操水經驗,  操水經驗係=自己游水經驗, 唔係有教游水經驗, 而且學生年齡分別好大,天晴陳小姐話如要有經驗教練就參加私人,  ...

之前,真係好驚以為'天晴'會突然蹤, ................

後來與'天晴'通電話後,現在已收到e-mail關於'上課通知書'都定d.  但希望唔好似 gg168 咁,安排個種18歲冇教游水經驗的教練比我仔仔就好啦!
‹ 上一主題|下一主題