用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 劍鳴幼稚園 07-08 K2 劍鳴傻媽會
樓主: CarrieBB
go

07-08 K2 劍鳴傻媽會 [複製鏈接]

Wa.. have not come here for agess..
Just to say hi la.

carrie BB, 花媽:

我個女昨日放學講丁老師個頭變左型, 跟住勁笑, 我話咩呀???hillary話佢剪左個頭髮, 又話miss sxxx坐左欣欣個位食荼點, 因為欣欣昨天無返, lulu交功課時叫丁老師做何老師, 佢又跟隨叫, hillary見到李老師叫佢"李老師", 佢話叫李主任, hillary話我唔識"李主任只"識"李老師"

[ 本文章最後由 Hillary2002 於 07-9-11 17:08 編輯 ]
依晴Hillary, 依韻Eleanor

hillary2002,
噚日阿女係無返學, 但係學校都無打嚟問發生咩事

cathleen

原文章由 Hillary2002 於 07-9-11 16:50 硐表

我個女昨日放學講丁老師個頭變左型, 跟住勁笑, 我話咩呀???hillary話佢剪左個頭髮, 又話miss sxxx坐左欣欣個位食荼點, 因為欣欣昨天無返, lulu交功課時叫丁老師做何老師, 佢又跟隨叫, hillary見到 ...

Hil ma,
Hillary So funny a... Did Ms Ting called u ?? she called me today a

原文章由 Hillary2002 於 07-9-11 16:50 硐表

我個女昨日放學講丁老師個頭變左型, 跟住勁笑, 我話咩呀???hillary話佢剪左個頭髮, 又話miss sxxx坐左欣欣個位食荼點, 因為欣欣昨天無返, lulu交功課時叫丁老師做何老師, 佢又跟隨叫, hillary見到 ...

Hi All K.2 Keenmind Mama,

My son studied in Keenmind K1 (internation) class.
I received a notice of "ECA" yestersday.  
One thing I want to know the content of "honic course".
As I know, teacher will teach them Phonic during the
english lession.  So, What is the different ?. ops:" />

(2) How about the Muisc -choir lesson,  is it good ???

Thank you for your sharing.

Rockmama.

Dear ALLLLLLLLLLLLLL,
Please check PM and REPLY!
Thanks

咁多位傻媽好久都無上黎嘅?

Hello Loh................................

原文章由 BebeChu 於 08-2-27 23:00 發表
咁多位傻媽好久都無上黎嘅?

明天我可能會見到你wor

原文章由 CarrieBB 於 08-2-27 23:08 發表
Hello Loh................................

eeeeeee~~ ~~~~~~~~~~~~~~
;-) :-o 8-) :-? :-P :-x

原文章由 safarimama 於 08-3-2 02:23 發表
eeeeeee~~ ~~~~~~~~~~~~~~

FAMA.............你仲乜上黎EEE.... ER... ER...又走左去呀

又真係比我見到你全家喎.................
好開心呀...

原文章由 QQ2003 於 08-2-29 13:38 發表
  明天我可能會見到你wor

ee..oorrorr 咪就係花媽....
:;pppp:

原文章由 BebeChu 於 08-3-4 22:25 發表

FAMA.............你仲乜上黎EEE.... ER... ER...又走左去呀

大家好!

我想送出一套for KM K.3 O既中文書. 幾乎係全新, 連D STICKERS 都未用過, 有興趣就留PM, 先到先得.  唔駛交收, 我會叫囝囝拎返去俾你O既小朋友.

新編故事樂綜合學習套
============

奇奇, 不要怕
神秘的寶盒
小松鼠奇遇記
魔法密碼
公主的生日會
消失了的禮物
大熊貓遊香港
大樹伯伯失蹤了
會說話的鞋子
遲來的信
假如我會飛
奇怪的蛋
居天下之廣居,立天下之正位,行天下之大道;得志與民由之,不得志獨行其道;富貴不能淫,貧賤不能移,威武不能屈:此之謂大丈夫。

套書岩岩有位媽咪留左pm俾我喇!
居天下之廣居,立天下之正位,行天下之大道;得志與民由之,不得志獨行其道;富貴不能淫,貧賤不能移,威武不能屈:此之謂大丈夫。
‹ 上一主題|下一主題