用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 劍鳴幼稚園 07-08 K2 劍鳴傻媽會
go

07-08 K2 劍鳴傻媽會

HELLO...
BK 轉了新版面, 搵唔番之前06 kmk1 的forum, 所以開過個來吹水, 絕無其他原因.. 敬請不要多想.. 謝謝

[ 本文章最後由 CarrieBB 於 07-7-4 23:25 編輯 ]

原文章由 CarrieBB 於 07-7-4 23:20 發表
HELLO...
BK 轉

;-) :-o 8-) :-? :-P :-x

HI ALL,

大家好嗎?  而家BK改新版, 我都未識用添架!!!

好耐冇上黎,差d唔識路tim

點將最新回應放響上面最TOP??? 有無人知??

woo !!! morning all !!

yeah!! 齊齊升k2囉, 新topic, 新開始!!

但我吾係傻媽, 咁應吾應該講野架??

嘩! d 相都縮到咁細?? 新版吾慣好難用呢!!

VERY COMPLICATED

i miss the old version arh....

hi all

bk改版, 好煩好亂

lulu媽
你好, 好忙呢, 嘻嘻 , 17號可以見到你嗎
依晴Hillary, 依韻Eleanor

Carriebb   我都搵唔到條舊topic, 以為以後同你們失咗聯絡 好狂有carriebb你同我地開返個TOPIC 錫晒你.

媽花, 你反返來了, 好唔好玩呀?:D

Yatche, 你好嗎? 細b點樣呀? 難唔難湊:)

qq, 你去咗邊? 好耐無見你.

HILL媽,

17號係小B滿月呀,亦即係我出監的日子,所以妳當天係會見到我的:

TIM媽,

小B暫時好似比LULU小時易湊,現希望佢快快戒NIGHT奶,咁大家就有覺好睏喇!!!

Tim ma,

我平安回来 la! 我疲倦到 C , Safari 高兴到振!
原文章由 BebeChu 於 07-7-5 12:30 發表
媽花, 你反返來了, 好唔好玩呀?:D

[ 本文章最後由 safarimama 於 07-7-5 14:03 編輯 ]

hello,..... 你地o甘快開k2 topic 啦.... 我都睇下開k3先

唔見之前去過嘅topic??

bbc,
嘻嘻. 我見無人動.. 就我作動囉....

lu 媽,
你點呀. 搵咗新工人未呀! 我呢個希望不要再甩底

fa 媽,
你成功地無盪失路番到嚟, 好叻呀 !

hil 媽,
你未答我呀?? :time:

qq 媽,
很久不見..  :loveliness:

豆姐,
上午商討之事.. 仍未有定案??

我星期日又出差了, 成個星期無得見呀女...

咦, 咁奇.. 升番上嚟嘅??  

宜媽,

梗係未啦,仲搵緊呢,近日又有朋友介紹間AGENT比我,希望佢地幫到手啦!  妳個新MAID幾時到呀?

原文章由 CarrieBB 於 07-7-5 14:47 發表
咦, 咁奇.. 升番上嚟嘅??  

Hi Hi,

我又黎報到先 新版bk好煩, 又搵唔番d 舊topic.....新不如舊

這個星期每天都返km, 忙到死, 不過好開心日日可以見到你地d仔仔女女, 個個見到我都自動叫我, hillary媽咪, 見到d校車姨姨個個都同執金妹玩, 呀妹又起到執金

lulu媽:
今日見到lulu問佢弟弟得唔得意, 佢話好得意 細仔叫咩名呀

花媽:
我問你個女坐飛機好唔好玩, 佢鬼死今開心同我講一輪野, 佢話有時間比相hillary睇喎

[ 本文章最後由 Hillary2002 於 07-7-5 17:23 編輯 ]
依晴Hillary, 依韻Eleanor

原文章由 聰明豆 於 07-7-5 10:26 發表
woo !!! morning all !!

yeah!! 齊齊升k2囉, 新topic, 新開始!!

但我吾係傻媽, 咁應吾應該講野架??

吾係傻媽? 你仍然想像自己是在 "傻女年代"?