用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 博愛醫院歷屆總理聯誼會鄭任安夫人學校 鄭任安夫人千禧小學...part II
樓主: tszyau2000
go

鄭任安夫人千禧小學...part II

可能我miss 咗啦...好 out 呀!

原文章由 bunny 於 07-7-5 20:54 發表
睇番Part I 講o左呢單野啦.

bunny,

保持吓神秘感都啱嘅 !

原文章由 bunny 於 07-7-5 21:01 發表
曝光la.
本人因仇家太多, 身份要極度保密.
若他朝一日....知到的話, 請 , 否則

轉咗新校長, 最緊要係小朋友仍然係 "愉快學習".

原文章由 bunny 於 07-7-5 21:05 發表
蔡主任响學校做o左咁耐.  由佢就校長真係比外請ge放心好多.

[ 本文章最後由 chunchunmama 於 07-7-6 08:39 編輯 ]

舉手就有得學咁正

chunchun講過下星期一可以帶玩具返去玩,
不過唔可以帶電子玩具...如機械人, 還有PSP.遊戲機之類.都唔得喎  

原文章由 bunny 於 07-7-5 21:20 發表
今年暑假學校有非洲鼓玩, 亞仔又係慣性唔舉手...:cry:

唔知有冇玩具分享日呢?

tszyau 會唔會帶d 公仔之類返去呢?
原文章由 tszyau2000 於 07-7-5 23:06 發表
mud 舉手參加ka...甘小一仔有無得玩ar ...暫時lai 睇亞囡果班e 個week 都係睇etv同睇圖書多wor...如果有玩具分享日kei 話...亞囡會帶咩玩具返去同人分享呢

係唔係放假前最後一日先派成積表呢?

原文章由 chunchunmama 於 07-7-6 06:42 發表
舉手就有得學咁正

不過唔可以帶電子玩具...如機械人, 還有PSP.遊戲機之類.都唔得喎  

我囡囡都有講呀! 但係佢話唔可以帶貴重既玩具. 佢已經諗左帶類似養寵物的玩具. 但哩樣好似電子玩具, 今晚再問清楚佢先

原文章由 chunchunmama 於 07-7-5 10:36 發表
Joviema,

我問過chunchun, 佢話你囡囡個樣好熟口面, 不過好似唔識佢喎.
你囡囡都好叻, 認得出佢哋兩個.

我最近都聽過搭校車一d 高年班嘅同學講兩個校長退休件事...
咁多人講緊, 似乎係真. ...

chunchunma,

可能女仔始終係八卦d啦~~ 而tszyau, 我囡囡係經同班同學介紹認識o架. 佢地好似大人咁識朋友, 我覺得好攪笑

原文章由 bunny 於 07-7-5 21:01 發表
曝光la.
本人因仇家太多, 身份要極度保密.
若他朝一日....知到的話, 請 , 否則

想笑c人咩

唔知你囡囡嘅玩具帶得唔得呢? 到時帶多一樣穩陣d.
chunchun話佢自己無咩玩具喎
所以多數帶象棋 + UNO, 可以同幾個同學一齊玩都唔錯.

原文章由 Joviemame 於 07-7-6 09:39 發表

我囡囡都有講呀! 但係佢話唔可以帶貴重既玩具. 佢已經諗左帶類似養寵物的玩具. 但哩樣好似電子玩具, 今晚再問清楚佢先

係囉....bunny講嘢都幾攪笑, 好想認識吓佢

原文章由 Joviemame 於 07-7-6 09:50 發表

想笑c人咩

如果小朋友性格唔係咁內向的, 都應該認識到好多新朋友.

我仔同你班的"葉xx同學"好friend, 小息成日一齊玩, 校車一齊坐, 暑假仲話想約佢返屋企玩.
原文章由 Joviemame 於 07-7-6 09:47 發表

chunchunma,

可能女仔始終係八卦d啦~~ 而tszyau, 我囡囡係經同班同學介紹認識o架. 佢地好似大人咁識朋友, 我覺得好攪笑

暑期班黎ga, 新野黎.  小二以上至有得玩.

原文章由 tszyau2000 於 07-7-5 23:06 發表
mud 舉手參加ka...甘小一仔有無得玩ar ...暫時lai 睇亞囡果班e 個week 都係睇etv同睇圖書多wor...如果有玩具分享日kei 話...亞囡會帶咩玩具返去同人分享呢

Hi bunny,

咁你亞仔有無報學校其他的暑假班呀?

多謝報料.
唔比帶電子玩具, 聰明ar.  防止我地帶一般ge貴重玩具, 又可減少電子玩具發出ge噪音.

原文章由 chunchunmama 於 07-7-6 06:42 發表
舉手就有得學咁正

個課室會唔會好多barbie呢

原文章由 chunchunmama 於 07-7-6 06:44 發表
tszyau 會唔會帶d 公仔之類返去呢?

有家長話係星期三, 唔知邊日先啱

原文章由 chunchunmama 於 07-7-6 06:50 發表
係唔係放假前最後一日先派成積表呢?

好得意ar

原文章由 Joviemame 於 07-7-6 09:47 發表

chunchunma,

咁睇應該唔得la, 帶barbie啦
chunchun帶棋la, 唔駛講la, 佢個人形象黎ma.
話時話, 有fd問, 圍棋進階邊度有得學呢?

原文章由 chunchunmama 於 07-7-6 10:19 發表
唔知你囡囡嘅玩具帶得唔得呢? 到時帶多一樣穩陣d.
chunchun話佢自己無咩玩具喎
所以多數帶象棋 + UNO, 可以同幾個同學一齊玩都唔錯.

反效果添.

原文章由 chunchunmama 於 07-7-6 10:20 發表
係囉....bunny講嘢都幾攪笑, 好想認識吓佢