用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 基教~大坑東幼兒學校
樓主: FlorenceChan
go

基教~大坑東幼兒學校 [複製鏈接]

我仔仔都升左上幼兒班,但係我對今年既老師都幾唔滿意,之前,小朋友有咩事老師都會打比家長,但今年真係差左好多,校車冇接我個仔放學,老師冇打過比我地,過左放學時間成半個鐘我打去問學校,d老師仲好似冇事發生咁,完全唔知咩事,自動轉賬過左數但又打黎話我未交學費,下年仲諗住比細女去讀,而家仲諗緊好唔好轉校

建議報讀近九龍塘又一居那間NSM Lutheran Kindergarten.我最近聽他們的介紹會及參觀校舍,課程以小朋友為主,地方又大,環境又好,老師都有禮貌.

原帖由 godlove 於 10-11-6 19:26 發表
建議報讀近九龍塘又一居那間NSM Lutheran Kindergarten.我最近聽他們的介紹會及參觀校舍,課程以小朋友為主,地方又大,環境又好,老師都有禮貌.

仔仔收到offer la, 有冇收到offer 既同學仔媽o米一齊傾下呢?

有offer 的家長已經到了,學校名長寫heading topic 處taking la, 快D come on la

原帖由 Thanks888 於 10-12-28 11:59 發表

仔仔收到offer la, 有冇收到offer 既同學仔媽o米一齊傾下呢?
‹ 上一主題|下一主題