用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 金巴倫英文幼稚園 05金巴倫小朋友升U3? 入來傾下近況 (8)
樓主: CMMANDY
go

05金巴倫小朋友升U3? 入來傾下近況 (8) [複製鏈接]

同意:D

原文章由 Bowiema 於 07-7-9 12:57 發表
Sandy,

你老公影相甘叻, 真係掂ga......:D

頭先我跟我老公講 有人讚佢影相叻,點知佢怕羞話 佢自己係玩吓咋,唔掂喎。 唉!

原文章由 Bowiema 於 07-7-9 12:57 發表
Sandy,

你老公影相甘叻, 真係掂ga......:D

我差不多要放棄BK!
打乜冇乜!

[ 本文章最後由 SandyHung 於 07-7-9 22:47 編輯 ]

唉! 新版真是好唔慣, 我找Topic 要每頁找, 看Topic 又由舊開始, :tongue: , 仲有d pm, 唔要又delete 唔到, 想唔看d廣告, 就成日彈個視窗, 提醒我去看, 變成明知係廣告都要Click

原文章由 SandyHung 於 07-7-9 22:45 發表
我差不多要放棄BK!
打乜冇乜!

Dear All,

有沒有興趣 21 或 22/7, 出來玩呀! 大家有沒有提議呢?

coracora  1 大 1 小
CMMANDY  2 大2 小

alalma & Audreyma,

妳們返來了嗎?   旅程點愉快, 分享下

原文章由 CMMANDY 於 07-7-10 10:11 發表
Dear All,

有沒有興趣 21 或 22/7, 出來玩呀! 大家有沒有提議呢?

SandyKL ..All
知吾知黃埔冒險樂園裏面幫小朋友影制服相重有冇呀!我個囝晚晚睇"學警出更"發夢都要做柏翹"陳建鋒"識演ga角色.做ptu咼.真係比佢激死.所以唸住同佢影輯相.thank......

CMMANDY,

睇離你既長隆之旅好開心喎,咁你有冇玩水上樂園?
睇留言次序有得揀架,你去編輯帳號果版,第三、四項就係俾你揀最早在前或最後在前架啦,我揀左最後在前。
我刪左簽名位,希望唔會被刪字數,點知一樣,仲要我改個頭像,於是就改到唔知係嘜既我。

原文章由 CMMANDY 於 07-7-10 10:09 發表
唉! 新版真是好唔慣, 我找Topic 要每頁找, 看Topic 又由舊開始, :tongue: , 仲有d pm, 唔要又delete 唔到, 想唔看d廣告, 就成日彈個視窗, 提醒我去看, 變成明知係廣告都要Click :wea ...

CMMANDY,

睇離你既長隆之旅好開心喎,咁你有冇玩水上樂園?
睇留言次序有得揀架,你去編輯帳號果版,第三、四項就係俾你揀最早在前或最後在前架啦,我揀左最後在前。
我刪左簽名位,希望唔會被刪字數,點知一樣,仲要我改個頭像,於是就改到唔知係嘜既我。

原文章由 CMMANDY 於 07-7-10 10:09 發表
唉! 新版真是好唔慣, 我找Topic 要每頁找, 看Topic 又由舊開始, :tongue: , 仲有d pm, 唔要又delete 唔到, 想唔看d廣告, 就成日彈個視窗, 提醒我去看, 變成明知係廣告都要Click :wea ...

去邊度呀?
SandyKL    1大1小

原文章由 CMMANDY 於 07-7-10 10:11 發表
Dear All,

原文章由 coracora 於 07-7-6 11:13 發表

cheachea
你係咪送個副啤牌and魚油比我個囝呀.佢話係天朗送的.如果係就多謝哂.你個囝留左個電話比jeffery.但電話係錯的.打吾到

coracora,

係呀,係tiff話D小禮物俾同學仔,不過就話係老師派,本來分咗男仔女仔禮物不同,可能因此混亂哂。
至於個电話no係tiff自己寫,可能不太清楚。我再pm俾你。

[ 本文章最後由 CheaChea 於 07-7-11 09:02 編輯 ]
Qvi 3.97kg :-?
http://www.babyhome.com.tw/bb/156458

原文章由 SandyKL 於 07-7-11 00:49 發表
去邊度呀?
SandyKL    1大1小

CheaChea 2大2小
http://www.babyhome.com.tw/bb/156458

[
Audreyma and AlAlma,

今個Sat家長會見。

CMMANDY,

原本今次可以 join 到大家,但 現在我不能出席了,因為我昨天泵奶泵到出血,整杯雪白的人奶變了士多啤梨奶昔。  現在我仍在觀察中! Sorry 呀!:(

Dear All,

SandyHung,

妳真是一個好媽媽 , Owen 都差不多10個月, 人奶差不多夠了, 妳可以準備收工喇! 唔好咁辛苦喇!

CMMANDY

原文章由 SandyHung 於 07-7-11 09:05 發表
CMMANDY,

原本今次可以 join 到大家,但 現在我不能出席了,因為我昨天泵奶泵到出血,整杯雪白的人奶變了士多啤梨奶昔。  現在我仍在觀察中! Sorry 呀!:(

原文章由 SandyHung 於 07-7-11 09:05 發表
CMMANDY,

Sandyhung,

係唔係owen仔整損咗你唔覺,咁有無發炎呀,係唔係好痛,要休息吓及只能食一边,我諗你又會遇到谷奶情況。

我都有帶tiff and Qvi去studio123影相,唔知係唔係我哋唔識,所以都覺得ok,特別係全家褔。

Dear All,

我星期六晚已經返來了,由於要轉機的關係,一早6:00要起身趕火車,

Sandy,

你有無事呀? 你真係好偉大啊.....

Dear All,

Pls check e-mail.

[ 本文章最後由 Audreyma 於 07-7-11 11:29 編輯 ]

SandyHung,

你點呀?你好偉大呀!你休息

Chea Chea,

星期六見,你會否帶埋Tiff?

原文章由 CheaChea 於 07-7-11 09:01 發表
[
Audreyma and AlAlma,

今個Sat家長會見。
‹ 上一主題|下一主題