用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會仁立紀念小學 仁立紀念小學家長區 (2)
go

仁立紀念小學家長區 (2)

各位仁紀媽媽,

無灑以前d記錄, 您地去左邊呀???????

黃巴士

[ 本文章最後由 cookie 於 07-7-4 09:58 編輯 ]

王國長老

我已經通知左有關人士幫我地recall all msg lar.
-->http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=642161&extra=page%3D1&page=107
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

Hi 黃巴士、cookie

我歸到隊啦 我係入討論區逐個逐個揾架 ,希望其他美女媽媽返d報到啦。

cookie....我諗有d 好耐歷史嘅....都係delete 左佢好d囉 :loveliness:

王國長老

黃巴士,
希望您唔好介意我擅自改左您個標題.

Never Mind!!!

黃巴士

原文章由 cookie 於 07-7-3 16:28 發表
黃巴士,
希望您唔好介意我擅自改左您個標題.

[size=medium]whywhypig :-) 若有人在基督裏, 他就是新造的人, 舊事已過, 都變成新的了. (哥林多後書5章17節) 他使我躺臥在青草地上, 領我在可安歇的水邊. (詩篇23篇2節)

30/6星期日heart & moon, 有好多最近仁紀開會資料寫左俾我地睇, 您地有無睇到呀???? 好多架.....

黃巴士

原文章由 562005 於 07-7-3 16:19 發表
Hi 黃巴士、cookie

我歸到隊啦 我係入討論區逐個逐個揾架 ,希望其他美女媽媽返d報到啦。

cookie....我諗有d 好耐歷史嘅....都係delete 左佢好d囉 :loveliness:

王國長老

我有睇呀, 仲好詳細架, 唯有靠有關人士recal返出來啦.
咦, 點解1D班0甘勤力既, 之前要串1-12月, 今次要串CIRCLE, SQUARE, RECTANGLE......

梗係唔係勤力la!!
仔仔班有d小朋友英文唔係太好, 我仔都係, 可能老師驚佢地玩到心散, 俾幾個字佢地串吓啦!!!

知唔知道幾時派成績表呀??????

**** 依家d新回覆點解唔響頭頁, 響最尾先睇到. 桌面右花加難搵, 要投訴呀******

黃巴士

原文章由 cookie 於 07-7-3 17:31 發表
我有睇呀, 仲好詳細架, 唯有靠有關人士recal返出來啦.
咦, 點解1D班0甘勤力既, 之前要串1-12月, 今次要串CIRCLE, SQUARE, RECTANGLE......

各位bk, 我報到  唉! 新版好鬼煩呀

MRSSLIU, HEART & MOON ..... 您地去左邊呀??? 快D歸隊啦!!!

黃巴士

原文章由 wp-bn 於 07-7-3 20:13 發表
各位bk, 我報到  唉! 新版好鬼煩呀

Lucy, ccpig .....尋人呀!!!! 快d歸隊啦!!!

我仔仔搭果架褓姆(劉叔叔)車今年無加價, 不過早左些少  上車, 您地呢????
唔知升小二會唔會唔同班主任, 其他科會唔會改老師呢????

黃巴士

王國長老

係呀, 黃巴士, 好彩劉生無加價咋. 早十幾分鐘上車, 鬼叫學校早左咩, 咪要早15分鐘出門, 囡囡咪訓少15分鐘羅

各位,

10/7唔洗返學呀!!!

黃巴士

黃巴士,

點解唔駛返嘅

原文章由 黃巴士 於 07-7-5 13:57 發表
各位,

10/7唔洗返學呀!!!

黃巴士

歸隊啦.

以前首頁已經可以點選入黎, 依家要左穿右插先入到黎.

小六放榜, p1-5唔洗返.

黃巴士

原文章由 562005 於 07-7-5 14:52 發表
黃巴士,

點解唔駛返嘅

我set左響我的最愛, 唔洗每次左搵右搵咁麻煩.

有無人知幾時派成績表呀??????

黃巴士

原文章由 lucy 於 07-7-5 15:32 發表
歸隊啦.

以前首頁已經可以點選入黎, 依家要左穿右插先入到黎.

請問有冇媽媽可以PM劉叔叔電話比我?
thx~~

Please check your PM.

黃巴士

原文章由 sandy816 於 07-7-5 17:43 發表
請問有冇媽媽可以PM劉叔叔電話比我?
thx~~