用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 Hennessy PM vs St. Clare's
樓主: BoBoCute
go

Hennessy PM vs St. Clare's [複製鏈接]

Re: HK True Light vs St. Clare's

chingbb
可能我兩個女都大了,每次見到k3的小朋友,真係覺得好可愛.我都好想見見你個女著校服的可愛樣子.
很多事情,錯過了就沒有了;錯過了就是會變的,緣份也是。人與人之所以能夠成為朋友,成為知己,在於彼此交往的機會多,及彼此的交流坦誠.願主祝福你們!TRACY

Re: HK True Light vs St. Clare's

Thanks 瑄婷 for providing detailed information.  It is good to learn that students can take their interest classes at school and homework assignments are not excessive at St. Clare's.  
I think my girl will be very interested in 小型網球,劍擊,法文班,併音班和英文唱遊班.

What is S&S and G.M. class?

timetable

And special thanks to leschelems!  You are always informative and helpful.   

醒目開學勳章 王國長老

What is S&S and G.M. class?
S&S 係英文唱遊,由外籍老師教.
G.M. 係德育科.
很多事情,錯過了就沒有了;錯過了就是會變的,緣份也是。人與人之所以能夠成為朋友,成為知己,在於彼此交往的機會多,及彼此的交流坦誠.願主祝福你們!TRACY

瑄婷,
我和你就剛剛相反 ~ 有時見到一些讀St. Clare's的大姐姐我會好留意佢地的, 好想知佢地的, 例如:和朋友交談的態度, 話題等等 我的屋苑係有一個, 我估佢應該係剛上中一
我都很期待和會有一些擔心, 當囡囡剛上K1時, 唔知會點呢??   
Don't worry!Be happy![/color purple]

甚麼擔心?

chingbb 寫道:
瑄婷,
我和你就剛剛相反 ~ 有時見到一些讀St. Clare's的大姐姐我會好留意佢地的, 好想知佢地的, 例如:和朋友交談的態度, 話題等等 我的屋苑係有一個, 我估佢應該係剛上中一
我都很期待和會有一些擔心, 當囡囡剛上K1時, 唔知會點呢??   

leschelems 寫道:
甚麼擔心?

[quote]
chingbb 寫道:
瑄婷,
[/quote]
都會擔心囡囡自己坐校車會點呢?初初去到新學校會點呢?這都是我的擔心!!   
Don't worry!Be happy![/color purple]

chingbb
你放心啦!我見K1小朋友通常都好快投入學校生活,當然有個別例子啦!不過幼稚園老師大部份在校任教好多年,佢地好細心,總有辦法令小朋友開開心心上課.

Dear 瑄婷,

Do you know that whether St Clare has any plan to teach Chinese classes in Putonhua in the near future ?

Thanks & regard.

Char

學好普通話是必要的,而用普通語教學,可能係全港學校的方向,但我暫時未收到消息,這校會轉用普通話教中文.我相信校方都會留意市場大方向及自己學校家長的訴求.
‹ 上一主題|下一主題