用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 你哋收到*校際*張Cert未呀?
樓主: 洛婷
go

你哋收到*校際*張Cert未呀?

醒目開學勳章

Re: 你哋收到*校際*張Cert未呀?

Irene_BB 寫道:
請問校際比賽是否一定要學校揀選才可參加的

Irene_BB ,

已我所知,合唱團係要經學校揀選才可參加的,

若果係個人獨奏,係可以自由參加的,

如有錯,請糾正

簽名被屏蔽

洛婷:
請問個人是甚麼途徑申請到﹐我想幫小兒報名呀
有無網址比到我睇呀 thanks

ming2 寫道:

hi all other mami

想通知各位經我報名校際0既媽咪,我六月中至七月頭會不在HK,所以証書要等我七月五日之後返港先可以取得...到時我會再聯絡你地交收証書架啦...thanks!

Thanks.  

簽名被屏蔽

醒目開學勳章

Irene_BB ,

唔好意思呀,我表達得唔係好清楚,
我話個人獨奏比賽,可以自由參加,
意思係唔洗經老師揀選都可以參加 ,但朗誦同合唱就要老師揀選,

你問個人甚麼途徑申請到,想幫小兒報名,
其實只要校學係校際音樂節會員,你都可以經學校同你報名,
好多學校都係該會既會員,

另外,如果學校真係唔係會員,
你都可以經你學琴果間琴行,又或者琴老師報名都得,
因為有好多琴行又或者琴老師都係會員,
你都可以用以上2個途徑同你囝囝報名.

希望幫到你們!!!

我明白了 thanks

Re: 你

ming2,

Got your pm.  No need to hurry for the cert lah.  You enjoy yourself and have lots of fun for the trip!  

namnamzhu :  :

Re: 你

簽名被屏蔽