用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 Apple tree今日終於收到啦
樓主: newmo
go

Apple tree今日終於收到啦 [複製鏈接]

原文章由 smartie0104 於 07-5-25 15:43 發表
Hi Newmo,

I buy it before...it's very magic learning product...
my son study very well...and me.....
HK market have't this type product only english programme and very expensive price $20000 ...

smartie0104

唔好意思
今日有個sales 打比我, 係hk$1380 呀, 還可以用分6期, 我覺幾吸引
個sales 話佢個仔係自己學呀, 同不用教佢,佢地玩得好開心
仲有係話遲d 會update korea 文呀, 不過會係支pen update, d 書就無得update, 咁我問若果我玩哂d 書啦, 咁d 書未無用囉, 下次未要買過d update 書囉, 佢無出聲, 只係講pen可似update 到喎. 佢話還有200本書未出
我上到網都覺ok , 還有我問佢noddy 同佢有咩分別喎,佢講係完全唔同, 你可否介紹給我
我只係知 computer 可以玩到啦, 听cd 同vcd 都可以
睇同聽都,睇可以有畫面, 唔同係以前d vcd 只可以聽唔可以睇喎
請給我意見
我家有位小主人

hi

smartie0104

唔好意思
今日有個sales 打比我, 係hk$1380 呀, 還可以用分6期, 我覺幾吸引
個sales 話佢個仔係自己學呀, 同不用教佢,佢地玩得好開心
仲有係話遲d 會update korea 文呀, 不過會係支pen update, d 書就無得update, 咁我問若果我玩哂d 書啦, 咁d 書未無用囉, 下次未要買過d update 書囉, 佢無出聲, 只係講pen可似update 到喎. 佢話還有200本書未出
我上到網都覺ok , 還有我問佢noddy 同佢有咩分別喎,佢講係完全唔同, 你可否介紹給我
我只係知 computer 可以玩到啦, 听cd 同vcd 都可以
睇同聽都,睇可以有畫面, 唔同係以前d vcd 只可以聽唔可以睇喎
請給我意見
我家有位小主人

原文章由 macymom 於 07-7-4 12:41 發表
好似響11月岀西班牙文,我剛剛帶佢地去咗日本遊學團(學前),用咗apple tree 之後,日本導師話佢地進度好好,起碼明白同溝通到,辛苦咗1個月終於返黎香港啦(有得去茶餐聽飲凍奶茶),正!!
我再 ...

hi macymon,pls check pm。

可吾可以PM個sales電話比我

買咗套Apple Tree ,不過仔仔興趣不大,想出讓,有冇人有興趣,可pm我!

APPLE TREE

I WANT TO BUY PLEASE MAIL TO ME
THANKS

i am interested to buy the set, would you tell me the price and exact product included.

Thank you.

Apple tree Series

出讓全新apple tree

我原本係書展買左套apple tree ,但過兩日有朋友打比我話送套noddy教材比我,所以想出讓,今日已經送左貨黎喇,但我好奇心重拆開左黎睇,但完全無試同用過...保證10000%全新,邊位有興趣可pm我

all,

我買左o勒.... 明天送貨 ??

唔知是否如大家所講 咁正 呢 ??

all,

收左貨了...... 比想像中好d ...

$1380 都算係咁喇~~ 我hubby 最有興趣 係 附送o既 2張 郵輪船票 ... 我屈個sales 送的 ...

我囡好有興趣 玩左1本書, 我未識 install d 書, 暫時只玩到1本書o者...

我覺得 電子發聲.. d 感覺唔係咁好 !!... 其實都讀得好清楚o既...

日文 我就未試到, 但只有9本書 for 日文咋~~

仲有成30隻 CD 有排試... ??

mmak~

你是否在書展買的?全套包d咩?謝謝!

係BKo既廣告 lor....

7月時 特價 $1380.-

1支i-pen, 30本書 & 30隻 多功能 CD

你去佢地網頁睇喇 ...

原文章由 monica_kam 於 07-8-9 11:55 發表
mmak~

你是否在書展買的?全套包d咩?謝謝!

仲有冇人知道在哪裏可以用$1380買到Apple Tree呀???

hihi

好吾好用呢?請問現在幾多錢?有冇sales電話

[ 本文章最後由 CARMA 於 07-8-15 16:22 編輯 ]

‹ 上一主題|下一主題