教育王國

標題: Cux Drama 安排超級差! [打印本頁]

作者: KateC2012    時間: 20-7-17 17:29     標題: Cux Drama 安排超級差!

作者: pm1120    時間: 20-7-28 14:18

回覆 KateC2012 的帖子

係喎,有咩理由補堂要先續堂😤😤😤
作者: ppkid    時間: 20-7-31 11:28

KateC2012 發表於 20-7-17 17:29
佢地話自行停課到28號,期間所謂補堂安排係強制學生上eLearning, 或者8月內補回(跟學費最尾一堂個期)

只 ...

剛續20堂,上了3堂就開始改e-learning,小朋友不適合,補課只可在學費期內,真的不知何時再有實體課,加上Trinity exam 不知幾時有。
完了20堂不會再續

作者: KateC2012    時間: 20-7-31 19:01

作者: airwalk    時間: 20-8-7 17:26

我都遇到同樣問題
我覺得好似我去買蘋果, 收在我錢, 話無蘋果喎 只有雪莉, 你唔要就無,
一係你再比錢買多 箱蘋果, 我就會比你......

.

作者: airwalk    時間: 20-8-7 17:29

我比錢幾百蚊堂係上實體, 你強迫我上zoom...唔上就食在我D堂, 真係好唔服氣.
ZOOM個D, 一百幾十上網大把...

作者: KateC2012    時間: 20-8-8 01:53

作者: KateC2012    時間: 20-8-8 01:55

作者: KateC2012    時間: 20-8-8 01:58

作者: naty1206    時間: 20-8-12 16:17

呃人有得考試,然後叫人買堂!跟住過兩個禮拜大模廝樣咁話今年都唔會有得考試!之後仲逼我哋上zoom!情況同樓主一樣!嬲到爆

作者: ppkid    時間: 20-8-13 11:03

naty1206 發表於 20-8-12 16:17
呃人有得考試,然後叫人買堂!跟住過兩個禮拜大模廝樣咁話今年都唔會有得考試!之後仲逼我哋上zoom!情況同 ...

點好?
初初想考試和上實體課幾好才報名
轉網上和沒有考試,小朋友又不專心,實在是浪費(emoji)

作者: KateC2012    時間: 20-8-16 21:44

作者: KateC2012    時間: 20-8-16 21:46

作者: kierma    時間: 20-8-29 15:56

Trinity在4月巳經在佢哋網頁通知今年內沒有考試,如果佢哋無講清楚,一路叫人報名,真係構成欺騙,再者明明是購實體堂,因為疫情,迫人以e learning上,價錢已經吾同,drama,如果一星期多堂(補堂),係咪已經冗氣左左,又學吾到野,黑店中的黑店,佢哋最緊要自己無蝕底!
作者: airwalk    時間: 20-9-2 10:02

kierma 發表於 20-8-29 15:56
Trinity在4月巳經在佢哋網頁通知今年內沒有考試,如果佢哋無講清楚,一路叫人報名,真係構成欺騙,再者明明 ...
平心而論, trinity, 佢無得考, 係因為疫情D老師飛唔到來HK, 咁佢地都無辦法的. 佢都有退返D考費出來. LE個我接受.
主要係實體, 迫人轉zoom..又加堂, LE個有點屈錢.

作者: ppkid    時間: 20-9-3 18:28

airwalk 發表於 20-9-2 10:02
平心而論, trinity, 佢無得考, 係因為疫情D老師飛唔到來HK, 咁佢地都無辦法的. 佢都有退返D考費出來. LE個 ...

今星期回復實體課,學期完前要連上兩堂先上得晒(emoji) 不會再續

作者: kierma    時間: 20-9-4 18:13

回覆 airwalk 的帖子

好似有d有得退,有d無得退,再者,有些家長為了考試才購多堂,冇得考試,上都冇意思,仲要倒轉槍頭指家長屈佢,所以好多都冇上又冇得退款,就吾上,被佢哋扣晒d堂了!

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5