教育王國

標題: Band2中, 請問天水圍元朗邊間好呢? [打印本頁]

作者: 123smile    時間: 14-3-26 09:05     標題: Band2中, 請問天水圍元朗邊間好呢?

天官?羅桂祥都好多人選,基朗? 請問哪一間不用太進取? 4月要填表,冇頭緒,之前第一輪冇得in, 失望,現在睇大抽獎。

作者: elbar    時間: 14-3-28 19:35

123smile 發表於 14-3-26 09:05
天官?羅桂祥都好多人選,基朗? 請問哪一間不用太進取? 4月要填表,冇頭緒,之前第一輪冇得in, 失望,現 ...
或試填表乙部 1.天官 2.鄧兆棠/裘錦秋

作者: goodbaby    時間: 14-4-11 11:49

my son also studies in Tin Shui Wai, last year he was in B3 (a), this year, I think B2(b-c)...

I also don't know which school I can choose for him.. also he was rejected for interview by one of the schools
作者: 701003    時間: 14-4-14 00:13     標題: 引用:天官?羅桂祥都好多人選,基朗?+請問哪一

原帖由 123smile 於 14-03-26 發表
天官?羅桂祥都好多人選,基朗? 請問哪一間不用太進取? 4月要填表,冇頭緒,之前第一輪冇得in, 失望,現 ...
第一輪無得in就要有自知之明先啦!除非第三次呈分大進步才可以統一派位進取少少!

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5