教育王國

標題: 有無人用kids treasury 點讀教具? [打印本頁]

作者: lifeishappy    時間: 14-1-7 12:54     標題: 有無人用kids treasury 點讀教具?

有無人用kids treasury 點讀教具?

作者: popo2013    時間: 14-1-7 16:14

我都想知黎套野好唔好用?

作者: estherevalam    時間: 14-5-12 13:00

我2星期前買咗, so far都唔錯, 佢標榜"learn with fun", 所以我冇刻意跟佢個time table去用, 暫時主要用fun book (貼紙書), 同埋posters咋
作者: coco1034    時間: 14-5-18 04:13     標題: 回覆:estherevalam 的帖子

想問你小朋友幾大呀? 係咪有貼紙及點讀筆?幾錢呀?

作者: estherevalam    時間: 14-7-24 09:05     標題: 回覆:coco1034 的帖子

我小朋友歲半買左,因為只有我陪佢用教材,所以進度慢,但用左兩個月左右,都見到佢的進步。我買左$8499果set

作者: estherevalam    時間: 14-7-24 09:07     標題: 回覆:coco1034 的帖子

補充,個sales有送多一支點讀筆比我,咁可以同小朋友一人一支,什至日後有2個,都唔使爭。如果你想買,我可以pm sales 手機俾你

作者: mr_bear    時間: 14-10-24 02:09

可以pm sales 電話給我嗎? 一直在等roa show 再嚟我屋苑,都見唔到佢哋
作者: stephyphy    時間: 15-5-15 14:25

estherevalam 發表於 14-7-24 09:07
補充,個sales有送多一支點讀筆比我,咁可以同小朋友一人一支,什至日後有2個,都唔使爭。如果你想買,我可 ...
我都有興趣,可否sent 資料給我
作者: JoJo    時間: 15-5-17 12:55

版主按: 請勿在版面留下 pm 或 email 等相關字句,否則本文將會被關閉,謝謝合作
作者: babyVIVI.S    時間: 15-5-20 15:49

作者: janjankei    時間: 16-1-18 11:45

回覆 estherevalam 的帖子

請問可否俾個sales 資料俾我呢﹖

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5