教育王國

標題: 今年9月入協恩幼稚園家長入來傾傾 [打印本頁]

作者: lokjoy    時間: 12-4-25 10:44     標題: 今年9月入協恩幼稚園家長入來傾傾

有有人今年9月會入協恩幼稚園家長, 一齊入來傾傾呀!!!!
作者: hwyc    時間: 12-4-27 23:00

Hi my girl will be help yun student this sept.r u am or pm class?
作者: mandycmt7    時間: 12-4-28 00:28

Hi,我囡囡係上午班,而家最擔心冇褓姆車接送
作者: pangps    時間: 12-4-28 22:46     標題: 回覆:今年9月入協恩幼稚園家長入來傾傾

我個女派左上午班,但家住屯門要好早上校車,所以要轉下午班,尋日收到成功轉班通知!

作者: SANDYCHAN1102    時間: 12-4-30 17:27

Hi,我囡囡都係上午班,都未搵到褓姆車接送, 請問有冇褓姆車介紹. 我住青衣區架.
作者: 雪豆    時間: 12-4-30 17:32

hi all, my daughter will be in a.m. class too :)
作者: hildakam     時間: 12-4-30 23:43

Hi! Emma will be in am class !

作者: MamaRabbit    時間: 12-5-1 01:50

你收到hy電話成功轉pm班呀? 我同你相反想轉am呀,不過未收到通知啊...
請問還有其他家長收到通知嗎?

pangps 發表於 12-4-28 22:46
我個女派左上午班,但家住屯門要好早上校車,所以要轉下午班,尋日收到成功轉班通知!

...

作者: lokjoy    時間: 12-5-8 17:17

hi, sandychan1102, hildakam, mandycmt7, 雪豆

My daughter is also AM class!!!
作者: lokjoy    時間: 12-5-8 17:21

但是, 你們住在哪裡??我們住西貢, 要好早起身返學, 唔知阿女得唔得??
作者: lokjoy    時間: 12-5-8 17:24

mandychan

where are u live ar??
作者: lokjoy    時間: 12-5-10 09:25

有有人今年9月會入協恩幼稚園家長, 一齊入來傾傾呀!!!!
作者: MamaRabbit    時間: 12-5-10 10:38

我囡囡是pm class,我都想問,大家有冇媬姆車介紹,而家學校話來年唔開黃大仙綫,forum上也少見家長住我呢區,唔知點算...可能要坐的士未定...

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5