教育王國

標題: 分享一份成功插班港島區津貼英文女校的profile (關閉) [打印本頁]

作者: Sindy    時間: 11-3-22 06:04     標題: 分享一份成功插班港島區津貼英文女校的profile (關閉)

重點:要顯示出小朋友的長處,記錄小朋友的成長歷程,包括學術及非學術的,最好可以加入父母教小朋友的格言,令到學校學能了解父母的教學理念是否跟學校可以配合

請不要在版面留下pm我的留言,謝謝

如想要template,請直接pm我,thanks

P.S. 因為EK覺得我比各位下載的link有宣傳成份, 所以特此關閉此貼文
另外, 如果拎左profile既媽咪, 覺得我有hardsell既話, 請隨便給意見, 如果拎左profile既媽咪, 覺得我並無宣傳成份, 請都幫我澄清, 謝謝

提示, 如果想拎profile, 可以係yahoo search "成功插班瑪利曼小二"  都可以搵到的

作者: Sindy    時間: 11-3-22 11:47

原帖由 Sindy 於 11-3-22 06:04 發表
重點:要顯示出小朋友的長處,記錄小朋友的成長歷程,包括學術及非學術的,最好可以加入父母教小朋友的格言,令到學校學能了解父母的教學理念是否跟學校可以配合

請不要在版面留下pm我的留言,謝謝

如想要template,請 ...

開唔到私人訊息....你地email比我丫.. [email protected]
作者: agnes@123    時間: 11-3-22 13:48     標題: 回覆 1# Sindy 的文章

sorry, your email address is unapproachable, what is @hoxxxxx.xxx
作者: Sindy    時間: 11-3-22 19:25

原帖由 agnes@123 於 11-3-22 13:48 發表
sorry, your email address is unapproachable, what is @hoxxxxx.xxx

hotmxxx.cox
作者: Sindy    時間: 11-3-22 22:03

原帖由 Sindy 於 11-3-22 19:25 發表

hotmxxx.cox

趁我係度...就黎拎啦.....
作者: Sindy    時間: 11-3-25 17:54

原帖由 PWHPOPO 於 11-3-25 17:12 發表
Dear Sindy,
Please PM to mee or send to my E mail [email protected]
Thanks a lot

各位PM我就好了....不要留PM我這些字眼...謝謝
歡迎討論做profile的經驗
作者: Sindy    時間: 11-3-27 12:53

如果有問題,可以係度問..要template,請PM我....在版面留的email,我唔會再覆的..謝謝
作者: Sindy    時間: 11-9-4 10:56

原帖由 Sindy 於 11-3-27 12:53 發表
如果有問題,可以係度問..要template,請PM我....在版面留的email,我唔會再覆的..謝謝

又開學啦,有無人要呀? 為方便我既回覆, 請PM我啦, 如果只要profile, 請不要在版面留言,PM我就好了.. 如果大家想交流下怎做,歡迎係度討論.. 謝謝
作者: shirley73a    時間: 11-9-4 18:43

作者: Fashionma    時間: 11-9-5 00:01

sindy,

Pls check pm, thanks
作者: Bingb    時間: 11-9-5 00:08

作者: Bingb    時間: 11-9-5 00:18

作者: lovehimhim    時間: 11-9-5 09:28

Sindy

Please check pm, Thx!
作者: TUNGLOKMOM    時間: 11-9-5 10:00

[quote]原帖由 Sindy 於 11-3-22 06:04 發表

請email 給我 [email protected]
謝謝!
作者: cmir    時間: 11-9-5 18:21

Sindy, pls check PM. Thanks!
作者: Sindy    時間: 11-9-5 18:29

我睇到PM架喇, 你地再留D無可讀性既post,呢度會比人刪post架喇
作者: sau2005    時間: 11-9-5 22:44

sindy:
我想問profile連証書,報名表,用打孔機穿好就ok?全份黑白可以嗎?
作者: Sindy    時間: 11-9-6 02:00

原帖由 sau2005 於 11-9-5 22:44 發表
sindy:
我想問profile連証書,報名表,用打孔機穿好就ok?全份黑白可以嗎?

我果時係印彩色的, 用膠folder入住, 有條邊'zip'住/夾住果D, 再唔知,我比張相你睇下可以
作者: BabyMelody    時間: 11-9-7 14:05     標題: 回覆 1# Sindy 的文章

Sindy:

Pls check PM.

Many thanks!!
作者: danielmorris    時間: 11-9-8 14:45

sindy,

Pls check pm, thanks
作者: Sindy    時間: 11-9-8 23:21

為左配合EK既規則, 如在版面留下沒有可讀性留言者,一概不回覆, 例如請PM我, check pm之類

歡迎大家交流如何製作檔案,謝謝
作者: chuntam    時間: 12-3-1 19:34

回復 Sindy 的帖子

deleted
作者: Sindy    時間: 12-4-25 10:49

有人問我拎covering letter, 其實我封covering好簡單, 只係講我想黎插班, 請佢地安排時間, 另外, 我覺得如果想寫一封好既covering letter, 最緊要係度身訂造, 分享下你地既湊仔宗旨, 等學校更加了解你點教個小朋友, 同學校既宗旨相唔相近, 最好之前了解下目標學校宗旨係咩野先
作者: Hidiwong    時間: 12-4-25 15:40

Can you send me by E-mail : [email protected]

Thanks,

作者: 阿曼    時間: 12-4-25 18:14

Me too! Send me pls,Thx !
作者: cyli2011    時間: 12-4-25 18:18     標題: 回覆:Sindy 的帖子

May i hv the profile sample pls? Thx a lot

作者: Rebecca1212    時間: 12-4-25 20:01

Pls pm thx
作者: terryhau    時間: 12-4-25 21:51

Please check pm,thanks a lot
作者: Sindy    時間: 12-4-26 23:56

板面留這拎profile一概不覆, 請諒

為左配合EK既規則, 如在版面留下沒有可讀性留言者,一概不回覆, 例如請PM我, check pm之類

歡迎大家交流如何製作檔案,謝謝
作者: JoJo    時間: 12-4-27 16:44

Sindy,

先謝過你在版面的呼籲.

各位,
按版規, 如仍有人發出沒有讀取性之文章, 管理員會關閉此帖.

請各位注意!
作者: Sindy    時間: 12-4-30 18:42

JoJo 發表於 12-4-27 16:44
Sindy,

先謝過你在版面的呼籲.
本人決定關閉此貼, 謝謝

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5