教育王國

標題: 請問叩門入到的媽媽 [打印本頁]

作者: angelmeiyee    時間: 10-9-7 14:52     標題: 請問叩門入到的媽媽

妳們選校時是否選擇, 自行分配,甲乙部都選首選的???
作者: TikTikmami    時間: 10-9-7 16:17

我朋友舊年無揀都叩到,成百幾人叫八個,重要筆試,今年唔知係唔係?
作者: panbaby    時間: 10-9-8 22:14

唔一定有誠意到咁, 今年我相信有交PORTFOLIO 就有得考, 但要考一個高難度的 筆試, 中英數都考, 你個囡考中就一定去邊到都無問題.
作者: kammyjjj    時間: 10-9-10 22:39

YES.但我有個朋友在一年之前交PROFOLIO,但不是首選天神也有得IN. 我覺得學校要的是成績好的學生。我記得面試時,校長很有興趣知道我的女兒有公開考試的証書如 CAMBRIDGE的MOVER, and .......
原帖由 angelmeiyee 於 10-9-7 14:52 發表
妳們選校時是否選擇, 自行分配,甲乙部都選首選的???

作者: water77    時間: 10-10-2 13:00     標題: 你哋幾分入到㗎 ???

你哋幾分入到㗎 ???
如果20分 入到機會大嗎 ?
作者: mark2006    時間: 11-2-27 23:26

原帖由 kammyjjj 於 10-9-10 22:39 發表
YES.但我有個朋友在一年之前交PROFOLIO,但不是首選天神也有得IN. 我覺得學校要的是成績好的學生。我記得面試時,校長很有興趣知道我的女兒有公開考試的証書如 CAMBRIDGE的MOVER, and .......
...

have u got offer finally?
how many shields ur daughters got in Mover ? Thanks.

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5