用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心學校 嘉諾撒聖心討論區~~ part 2
樓主: vc
go

嘉諾撒聖心討論區~~ part 2 [複製鏈接]

Re: 嘉諾撒聖心討論區~~ part 2

靜藍媽媽,
冇呀, 習慣左下午喇 :

靜藍媽媽,
叫阿女吾好 啦......
靜藍媽媽 寫道:
[quote]
Little_cy 寫道:
吾緊要, ..... 反正我個女都吾知係米..... 不過佢又講得似層層咁[quote]
靜藍媽媽 寫道:
嘩!你地個個都有獎    我問呀女佢話冇       
[/quote]

亞女講到茅佢粉,佢化爽喊天      [/quote]

靜藍媽媽,
明天阿女扮咩野角色呀.... 我個女扮豬仔....  
聽日好似李修女黎喎, 我都係聽阿女講, 話佢黎頒獎!!  最衰冇得番去睇啦.....[quote]
靜藍媽媽 寫道:
[quote]
靜藍媽媽,
叫阿女吾好 啦......  [quote]

靜藍媽媽,
上午係好d, 不過朝早好早起身呢....., 你知我又老遠啦.... 係呢, 想問你阿女依加朝早幾點起身架

可以去咩…… 又話吾比去…..??  只係到時買碟睇??

vc,
係呀, 時間真係好快….. 阿女今日真係有獎 (佢之前都同我講過, 不過我又d曬頭咁啦), 佢有優異獎, 真係諗都諗吾到呀!!
vc 寫道:
hi, 各位甘又一年啦, 真係過得快, 今日個女都有個獎拎返黎, 佢話係修女頒架喎! 

bergamot,
評估表係咪好鬆手?  點解呢

hi vc,
我個女拎個個優異獎, 其實真係吾知佢地點樣評估去羅獎架.  anyway, 都登佢開心.

9號未必趕到, 阿女1:00先至放學 (music class), 你呢, 會吾會番去呀......

暑假會做咩野呀

"劃十字聖號正確獎"?? 我個女冇呢個獎喎….. 不過就有個優異獎…. 其實究竟點分架?
Sindy 寫道:
豬肉獎..... 我女果時都有,應該大部份小朋友都有呢個獎

[quote]
ichiban 寫道:
劃十字聖號都唔呢個係d乜野獎

ICHIBAN
[/quote]

vc,
上午好趕呀, 所以未必去到, 睇下到時情況啦, or 下午2點鐘左右去 la
vc 寫道:
little_cy, 甘如上午時間你去到嗎, 我知如你個時間吾MATCH可以換另一場架遊戲TICKETS架, 因兩場個TICKET顏色吾同架喎! 我O個日會上午做義工架! SEE下到時見吾見到你啦! 

靜藍媽媽,
我未必黎到, 睇情況啦.... 阿女1:00先至學完野, 攪得黎都收檔啦.....

今晚好勞氣,     教個衰妹寫字, 攪到我成9:30先至食飯.. 教極都吾識, 其實想問下係學校有冇教寫字...

佢識寫, 不過一未心散.....
靜藍媽媽 寫道:
[quote]
靜藍媽媽,
我未必黎到, 睇情況啦.... 阿女1:00先至學完野, 攪得黎都收檔啦.....

今晚好勞氣,     教個衰妹寫字, 攪到我成9:30先至食飯.. 教極都吾識, 其實想問下係學校有冇教寫字...

乜要咁早教寫字咩    禾茅呀!因為我個女自己鐘意寫字!成日買薄仔寫字,家化A-Z呀…1-10呀…一、二、三、月、大、小刀識寫      [/quote]

靜藍媽媽,
放假阿女有咩野做呀...... 係呢, 你個music wonderland班上得好吾好呀, 你有冇買琴比阿女呀 :

靜藍媽媽,
仲有一堂就上完喇.... 黎緊jmc 就應該8月20號 先至開班.....

靜藍媽媽,
全中, 都係miss wong..... 係miss wong我先至考慮再比阿女讀咋
靜藍媽媽 寫道:
[quote]
靜藍媽媽,
仲有一堂就上完喇.... 黎緊jmc 就應該8月20號 先至開班.....

下個月開呀!根冰個學呀!刀械miss wong    [/quote]

依加番緊暑期 ballet course, 同埋係屋企附近報左暑期班咁啦….. 8月20號先至番JMW la, how about you
靜藍媽媽 寫道:
[quote]

點呀!李報
‹ 上一主題|下一主題