用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心學校 嘉諾撒聖心討論區~~ part 2
樓主: vc
go

嘉諾撒聖心討論區~~ part 2 [複製鏈接]

Re: 嘉諾撒聖心討論區~~ part 2

vc,
你今日有冇去呀

靜藍媽媽,
未呀, 完全冇反應既?   你係米都係將個d種子放係泥土上面架咋......

vc,
我都有去呀, 不過個ceremont一完, 就走左喇.  你囡囡幾多號number呀.  mine is number 34.  我冇join到course, 因為星期六日已經有野學緊喇.  how about you
vc 寫道:
Little_cy, 我有去到ah.. 佢地仲玩到成5點先走ah!   你有無join到咩course 呢?

我果D都發牙喇......

靜藍媽媽,
點呀, 有冇進展呀....... 我個個多左好多芽仔呀

靜藍媽媽,
個日阿女番黎都有同我講話見到"auntie"呀, 我吾係大懶朱呀, 係屋企等人黎修理電話, 個電話無端端都可以壞, 不過由11:00就等到4:30先至黎, 你話係米激死.....

嘩, 終於有芽仔出喇, 我個個就好多喇, 不過好似好弱咁....
靜藍媽媽 寫道:
[quote]
Little_cy 寫道:
靜藍媽媽,
點呀, 有冇進展呀....... 我個個多左好多芽仔呀

嘻嘻嘻!禾巾日見到lee個女!禾問佢lee響冰!佢化lee響屋企!禾教佢講!話你大懶朱     
耶!唔巧講啦!禾巾日見到一粒芽囉    今日禾買

我都係講下笑咋, 哈哈!!
29號你去吾去旅行呀, 我吾去喇!!
[quote]
靜藍媽媽 寫道:
[quote]
靜藍媽媽,
個日阿女番黎都有同我講話見到"auntie"呀, 我吾係大懶朱呀, 係屋企等人黎修理電話, 個電話無端端都可以壞, 不過由11:00就等到4:30先至黎, 你話係米激死.....

嘩, 終於有芽仔出喇, 我個個就好多喇, 不過好似好弱咁....[quote]

禾講下笑咋!唔好嬲啦!
禾呀!叫人

靜藍媽媽,
29號吾好喇, 因為我lazy law, 其實個日公司有d事, 所以同吾到阿女去, 我老公話第2時自己去喎.

係呢, 睇到你答既問題, 有冇諗過阿女第2時會吾會直上小學呀..... 上午or下午.  幼稚園吾係可以直上既咩??

靜藍媽媽,
咁希望星期六好天啦.
小學, 我想揀下午班, 因為佢依加都係讀緊下午, 不過又驚未必入到, 到時都吾知點算..... 上午班課程聽聞深d wor
靜藍媽媽 寫道:
[quote]
靜藍媽媽,
29號吾好喇, 因為我lazy law, 其實個日公司有d事, 所以同吾到阿女去, 我老公話第2時自己去喎.

係呢, 睇到你答既問題, 有冇諗過阿女第2時會吾會直上小學呀..... 上午or下午.  幼稚園吾係可以直上既咩??

耶!咪懶啦你    點第2時播!第一年旅行嗎!不過星期六唔好落雨呀       

我呀!多數都揀番上午啦 你呢!點揀?[/quote]

靜藍媽媽,
下午班好似要跟政府派位呀....上午班梗係吾駛啦

happywin,
對鞋係要黑色, 不論冬天同夏天, 襪就冬天著白色襪褲, 夏天就白色冇花邊既短襪

你地d strawberry點呀, 我個d瓜左一半, 都吾知點解, 依加再自己買種子種過, 不過吾知趕吾趕我切

babysophia,
想問下你點樣申請轉上午班呀
babysophia 寫道:
今日收到通知話可以轉到上午班。

想問如果太古城或鄰近地區,坐校車要幾耐及幾點上車。

靜藍媽媽,
我聽日都會同阿女番學呀.......

靜藍媽媽,
汁屋??  攪咩呀
靜藍媽媽 寫道:
[quote]
靜藍媽媽,
我聽日都會同阿女番學呀.......

對唔住,我巾日訓過龍呀!因為琴晚汁屋汁到四點幾        所以星期一先番    [/quote]

me tooooooooooo

禾個d都L左一半, 問過花圃人, 原來要太陽曬架 (出左芽之後)[quote]
靜藍媽媽 寫道:
慘啦!我盆士多啤梨,L

^O^,
我走去花檔問, 個姐姐話原來出芽之後要太陽曬架
‹ 上一主題|下一主題