教育王國's Archiver

barryalice 發表於 05-11-15 22:26

Re: 將軍澳天主教聖安德肋幼稚園

係我同個仔一人一個呀!!!! 你唔駛預個仔o個份呀?
不過我都真係幾食得o架 :pint:  :pint:

如果我去會叫埋老公一齊lor, 因為多個人睇會好d同埋有人幫手映相麻......,  :-)  :-)  :-)

hinhinmom 發表於 05-11-15 22:33

barryalice,
我都想我老公都去到呀~ 但係佢o個日要上court, 真係走唔到....... :-(  :-(  :-( 所以你同wing530都要幫下我手呀~ :-(  :-(

wing530 發表於 05-11-15 22:33

dear all,
我地好似好多人住坑口呢邊喎, 我都係架~ :-)  :-)  :-) 原來friday放假喎, 我剛剛先知咋~

>hinhinmom,
我打錯字之麻, 哈! 比你捉到tim~ :tongue:  :tongue:  :tongue: 去啦, 一齊去啦, fifi都去架!

上次deborah既獅子會旅行, 我覺得幾悶架, 今次我地呢個, 睇落去都有吸引喎, 不過, 我地一家3口去, 咁就幾舊水喇! 好似好貴咁既, 果度都唔知係邊樹呢? 我係果樹長大, 都未聽過, 等我問下阿媽先~

>barryalice,
乜咁o岩呀, 我住係你對面咋~ :wave:  :wave:  :wave: 我係尚德買左黑鞋呀, 因為湊anson返屋企時, 順便走過去, 終於買左喇~ :-P  :-P

wing530 發表於 05-11-15 22:35

barryalice,

你個仔咁"擦"得既, 一個人食一個餐呀?! :-o  :-o  :-o

hinhinmom,
果日做乜要我幫手呀? 幫咩呀? 幫手食呀~ :lalala:  :lalala:  :lalala:  :-)  :-)  :-)  :-)

hinhinmom 發表於 05-11-15 22:37

wing530,
你話fifi都會去邊呀?? :-?  :-?  :-?  join埋旅行?? stephanie唔駛返學o羊??

friday放乜假?? 8-)

旅行o個度, 可能係新地方黎~

你係唔係dr wong買左鞋?? :-)  :-)  :-)

hinhinmom 發表於 05-11-15 22:38

wing530,
你真係欠打 :sm:  :sm:  :sm:

我叫你幫我手睇下hinhin呀!!! :sm:  :sm:  :sm:

barryalice 發表於 05-11-15 22:39

wing530,

我知你住新寶城, 你記唔記在bk二手市場賣出套"巴黎戀人"
hk$40俾人呀? o個個咪係我lor :-)  :-)  :-)

hinhinmom 發表於 05-11-15 22:41

barryalice, wing530,
你地真係好有緣呀~~

你地傾住先, 我宜家洗白白~~ :cheeze:  :cheeze:  :wave:  

一陣見啦~

barryalice 發表於 05-11-15 22:42

hinhinmom,
星期五係基督小幼苗成立日,之前填左表有join基督小幼苗先要返學咋, 其他咪放假lor ;-)

barryalice 發表於 05-11-15 22:43

好呀!!
[quote]
hinhinmom 寫道:
barryalice, wing530,
你地真係好有緣呀~~

你地傾住先, 我宜家洗白白~~ :cheeze:  :cheeze:  :wave:  

一陣見啦~[/quote]

barryalice 發表於 05-11-15 22:48

wing530,

佢擦得就好喇 :cry: ......不過佢又鍾意食三文治又鍾意食炒麵, 要兩份咁多係費時佢見到人o地食但佢又無就好煩o架喇。

wing530 發表於 05-11-15 22:54

barryalice,

唔係化~ :-o  :-o  :-o 又會咁"橋"~ :wth:  :wth:  :wth: 世界真細小, 還是我地有緣呀~

你個pm我仲未delete呀, 因為我驚你睇唔到, 所以仲等緊你呀!  :-)  :-) 套劇好唔好睇呀? 我幾鐘意架~ :-D  :-D

上次好似係我老公去, 係唔係呀? 因為對你無乜印象呀? 同埋, 我有"間歇性失憶"架, 呢排又密左小小既~:cheeze:  :cheeze:

我都要中場休息呀, 因為我做緊mask, 同埋, 我隻大霸王要用機, 12點後見啦, 見到就見啦~:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

hinhinmom 發表於 05-11-15 23:08

barryalice, wing530
我返黎勒~ :wave:  :wave:

barryalice,
我知friday係基督小幼苗成立日, 我唔記得左放假tim...... 好在你地講起o乍~

你知啦, hinhin 11月先入st andrew's, 我一次過睇返晒所有通告呀~~  ;-)  ;-)   你有無join基督小幼苗?? 我同wing530就趕唔切join勒... :-(

barryalice 發表於 05-11-15 23:08

wing530,

尼個世界就係咁"橋" :cheeze: 咁你覺得係世界真細小, 還是我地有緣呀? :-)  :-)
我睇左兩隻碟咋......不過都幾好睇, 又其係女主角好攪笑 :-D  :-D 係你老公同我交收, 因為你要同anson沖涼麻。

另外講d o野俾你聽呀.......其實之前我幫個仔改左個英文名都係叫anson o架, 不過我自己覺得好似好多人用所以改用keith次麻,  你都咪話唔"橋"呀 :-o  :-o

barryalice 發表於 05-11-15 23:11

hinhinmom,

我無幫個仔join呀.......因為基督小幼苗好似係需要家長陪出席o架, 我星期六都要返工咪唔可以同個仔join lor!

hinhinmom 發表於 05-11-15 23:12

wing530,
我發現你d"間歇性失憶"頻密左好多...... :-o  :-o  8-)

dear all,
我想問下你地, 小蜜蜂個bag, 你地係o羊色架?? :-?  hinhin係綠色, 我奶奶話見到有d小蜜蜂係藍色架~

我奶奶真係好鍾意st andrew's, 真係有贊無彈呀~ :-D  :-D  :-D  佢仲話d老師又交帶又細心tim~  其實我日日湊hinhin返學時都留意到~ :mrgreen:

barryalice 發表於 05-11-15 23:15

hinhinmom,

咁你有無join另一個"創意無限FUN"呀? 舊年好多手工做
o架, 仔仔都話玩得好開心。

hinhinmom 發表於 05-11-15 23:15

barryalice,
原來基督小幼苗係saturday架, o甘就算我趕得切都唔join得勒, 因為我saturday都要返工... :-(

你o係邊頭返工呀??  :-?

barryalice 發表於 05-11-15 23:16

我倘仔o個個係藍色o架

hinhinmom 發表於 05-11-15 23:17

barryalice,
我有報"創意無限FUN", 不過好似話要抽籤, 宜家都未知result~ ;-)

頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19