教育王國

標題: 有冇人聽過/試過三月尾被學校急Call interview??? [打印本頁]

作者: boisacat    時間: 24-1-16 13:31     標題: 有冇人聽過/試過三月尾被學校急Call interview???

有冇人聽過/試過三月尾被學校急Call interview, 因為小學有個遊學團響三月尾,想參加
作者: babyhamster    時間: 24-1-16 15:41

你講的呢段時間應該call waiting機會高。

作者: HK-MAN    時間: 24-1-16 16:33

boisacat 發表於 24-1-16 13:31
有冇人聽過/試過三月尾被學校急Call interview, 因為小學有個遊學團響三月尾,想參加 ...
你有報名果啲應該知幾時in 啦...急 call 你係比offer 啫,冇影響喎...
作者: boisacat    時間: 24-1-16 16:52

我當然知正常Interview 日子啦,只怕有D學校會唔會再Call 小朋友 Interview,因為小朋友都唔響HK。
作者: gracelam    時間: 24-1-16 16:56

boisacat 發表於 24-1-16 13:31
有冇人聽過/試過三月尾被學校急Call interview, 因為小學有個遊學團響三月尾,想參加 ...

急call通常直資中學俾offer, 唔去註冊咪next!

咁憫Call Interview 未聽過!

作者: HK-MAN    時間: 24-1-16 17:14

boisacat 發表於 24-1-16 16:52
我當然知正常Interview 日子啦,只怕有D學校會唔會再Call 小朋友 Interview,因為小朋友都唔響HK。 ...
要再急call人去面試既...間學校應該都麻麻啦,去玩啦..
作者: melolo317    時間: 24-1-17 11:30

未聽過,又講唔埋唔會發生
試下打去學校問下啦

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5