教育王國

標題: 陸慶濤 vs 將天 [打印本頁]

作者: Driftwoodv    時間: 23-2-10 14:35     標題: 陸慶濤 vs 將天

如題
作者: 火球公主    時間: 23-2-15 10:09

揀間近/方便既

作者: bbqcheong    時間: 23-4-15 06:51

回覆 Driftwoodv 的帖子

將天數學教快一個學期,有Science用英文,提早接觸對日後學習好有幫助。運動就乒乓球隊每月有升級試,鼓勵多練波。足球排球篮球也不錯。
另外老師也好關愛學生,有嘢打去問好快覆。

作者: yuenkw    時間: 23-11-18 00:32

將天for sure

作者: yuenkw    時間: 23-11-18 00:42

羅氏DSE成績只比全港平均稍好,無咩亮點,唔明點解要俾錢讀!

作者: adriantai    時間: 23-11-18 09:11

yuenkw 發表於 23-11-18 00:42
羅氏DSE成績只比全港平均稍好,無咩亮點,唔明點解要俾錢讀!

將天可能有一半升吾到band 1, 肯定自己果個係頭果班咪無問題喎

作者: jerrytko    時間: 23-11-18 11:28

LHT 下個月先2 見,收先再算啦

作者: bananaGi    時間: 23-11-20 12:12

jerrytko 發表於 23-11-18 11:28
LHT 下個月先2 見,收先再算啦

係咪一定有得in?  我朋友連第一次都無

作者: Calaci    時間: 23-11-20 12:39

將天性價比高
作者: curr2000    時間: 23-11-20 14:51

其實將軍澳區有無除左熱門一線個幾間, 二線係咪都唔差的?
作者: jerrytko    時間: 23-11-20 21:17

bananaGi 發表於 23-11-20 12:12
係咪一定有得in?  我朋友連第一次都無

1 st in 一定有啦,不過而家連2 見都出埋啦喎 。係咪睇漏電郵呀

作者: jerrytko    時間: 23-11-20 21:24

一間龍校一間吾係, 龍校升中100% 而且中學係B1 ,不過如果你話讀將天吾洗錢,省返每個月千幾蚊學費既話,咁咪㨂將天囉。

不過都係嗰句,下個月先二見,出咗 offer 先再諗啦。吾好成日都世上本無事,庸人自擾之。俾心機二見先

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5