教育王國

標題: 九真vs 聖母玫瑰 [打印本頁]

作者: siufung    時間: 21-12-30 23:40     標題: 九真vs 聖母玫瑰

有溫書睇過舊帖,但仍有d疑問希望大家賜教。
九龍城私小校內b1b/c成績。英文強,操行甲,高級樂團。冇其他特異功能。
自行如二選一,哪間機會大d?
另banding計九真還是聖母玫瑰較優勝?

感謝

作者: Poyau    時間: 21-12-31 02:25

siufung 發表於 21-12-30 23:40
九龍城私小校內b1b/c成績。英文強,操行甲,高級樂團。冇其他 ...

DSE往績 聖母玫瑰 > 九真

作者: whitepurin    時間: 21-12-31 08:18

九龍城區band 1我會搏抽獎

作者: gracelam    時間: 21-12-31 08:26

siufung 發表於 21-12-30 23:40
九龍城私小校內b1b/c成績。英文強,操行甲,高級樂團。冇其他 ...

自行2間博高D, 如黃笏南/銀禧

唔得就九龍城大抽獎

作者: 0030    時間: 21-12-31 09:31

聖母玫瑰較優勝
作者: siufung    時間: 21-12-31 10:26

gracelam 發表於 21-12-31 08:26
自行2間博高D, 如黃笏南/銀禧

唔得就九龍城大抽獎

多謝您意見!
請問玫瑰/九真比銀禧banding低嗎?
我一直以爲這2間都較銀禧優勝?

作者: gracelam    時間: 21-12-31 10:28

siufung 發表於 21-12-31 10:26
多謝您意見!  

睇DSE成績係

作者: siufung    時間: 21-12-31 10:28

gracelam 發表於 21-12-31 10:28
睇DSE成績係

謝謝您!

作者: OxOx    時間: 21-12-31 10:36

siufung 發表於 21-12-31 10:26
多謝您意見!  

個人建議,除咗睇DSE成績,要考慮一下,係咪想讀女校,以及課程內容,例如,銀x 好似係冇家政課,女校應該有

作者: siufung    時間: 21-12-31 17:09

OxOx 發表於 21-12-31 10:36
個人建議,除咗睇DSE成績,要考慮一下,係咪想讀女校,以及課程內容,例如,銀x 好似係冇家政課,女校應該 ...

所言甚是,多謝指教提點

作者: PuffyBobby    時間: 22-1-3 15:47

回覆 siufung 的帖子

論banding, 梗係聖母玫瑰好啦.  但就咁睇牌面, 九真自行機會大喎!  咁你想穩入定係搏高一線?

如果你女係音樂強既, 會唔會考慮過黃芴南?

作者: siufung    時間: 22-1-3 16:17

PuffyBobby 發表於 22-1-3 15:47
回覆 siufung 的帖子

論banding, 梗係聖母玫瑰好啦.  但就咁睇牌面, 九真自行機會大喎!  咁你想穩入定係搏 ...

謝謝您。自二有間九龍城b1b穩入,而家係揀自一,所以想搏高少少

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5