教育王國

標題: 播道小二插班面試結果 [打印本頁]

作者: kelkk03    時間: 20-12-17 16:57     標題: 播道小二插班面試結果

之前申請播道小二插班, 之後收到播道call , 上星期二(8/12)去左面試, 話有offer的話, 會O係面試後兩星期內收到call, 而家都差唔多兩個星期都仲未收到call, 擔心rejected...
有冇其他插班家長(尤其係小二)收到Call有offer? 因為睇返過往d 插班post,都係一個星期內就有offer call...

諗住得個知字O者...

作者: kelkk03    時間: 20-12-18 07:29

Up....

作者: moledy    時間: 20-12-18 16:48

以我所知通常SECOND IN完係好快會CALL 幾時註冊
作者: kelkk03    時間: 20-12-18 16:50

係....所以已經打定輸數....

作者: tiggermomo    時間: 21-1-5 12:44     標題: 回覆樓主:

請問插班申請有無deadline?

作者: venuslau23    時間: 21-1-12 17:37

kelkk03 發表於 20-12-17 16:57
之前申請播道小二插班, 之後收到播道call , 上星期二(8/12)去左面試, 話有offer的話, 會O係面試後兩星期內 ...

我今日12/1)帶兩個女in插班,小一及小二
12月已經開始有in插班,其實插班應該唔會有咁多位呀?
今日去嘅時候都有好多組,我問亞女考咩,佢話只係中英文閱讀,同幾條問題。無問數學。
我都想知有無家長係近黎考又有offer

作者: tigerdad    時間: 21-3-27 08:49

venuslau23 發表於 21-1-12 17:37
我今日12/1)帶兩個女in插班,小一及小二
12月已經開始有in插班,其實插班應該唔會有咁多位呀?
今日去嘅 ...

請問小朋友收左插班嗎?我都打算考?本身讀開咩類型小學?成績係咪要科科9字頭?謝謝(emoji)

作者: beck0106    時間: 21-4-20 19:48     標題: 回覆樓主:

有興趣知,因為小一上學期考試唔計分,所以成績表無分數顯示

作者: venuslau23    時間: 21-6-4 22:05

beck0106 發表於 21-4-20 19:48
有興趣知,因為小一上學期考試唔計分,所以成績表無分數顯示

可能無分數,所以interview 表現重要D

作者: icebbs    時間: 21-6-22 22:34     標題: 回覆樓主:

有人最近有收到播道offer嗎?因為上星期見完到而家冇消息係咪唔得?

作者: 大貓B    時間: 21-7-1 14:45

回覆 icebbs 的帖子

岩岩尋日收到offer呀
作者: Chacha619    時間: 21-7-9 18:42

回覆 大貓B 的帖子

想請問係插幾多年級?? TKS!

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5