教育王國

標題: 聖三一堂曾筆添19-20 K1已出offer [打印本頁]

作者: Wenona    時間: 18-12-5 15:03     標題: 聖三一堂曾筆添19-20 K1已出offer

有無人收到offer信? 學校話剛剛寄出了,大家留意下!!
作者: toho419    時間: 18-12-6 14:58

Wenona 發表於 18-12-5 15:03

收到了,am

作者: 蔣沁宜    時間: 18-12-6 16:29

PM不讀了,因為未必等得到AM
但又真係好鐘意嗰張大彈床
作者: wing58872000    時間: 18-12-6 16:33

蔣沁宜 發表於 18-12-6 16:29
PM不讀了,因為未必等得到AM
但又真係好鐘意嗰張大彈床

返學會有?

作者: 蔣沁宜    時間: 18-12-6 16:38

wing58872000 發表於 18-12-6 16:33
返學會有?
In嗰日,我同看守彈床個姨姨傾計,佢話除非壞咗,否則日日都開。張彈床亦係最剎食武器令到小朋友每日都喊住要求要返學
你諗吓出面兒童樂園跳彈床幾錢一次?
而家日日有得跳,你倒賺啦!
不過我得PM offer,應該唔會讀啦!
因為要等AM offer唔係必然的事

作者: zipzipzip    時間: 18-12-6 16:42     標題: 回覆樓主

請問知唔知係咪100%可以升聖三一小學?同埋佢龍校得黎俾唔俾家長參加大抽獎架?

作者: zipzipzip    時間: 18-12-6 16:58     標題: 回覆樓主

同埋其實大家知唔知呢單野係咪假架.....

https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=27378250&extra=&page=1

作者: ying1985hk    時間: 18-12-6 17:27     標題: 回覆樓主:

收到了,得後備(emoji)

作者: toho419    時間: 18-12-6 18:20     標題: 回覆樓主:

會有whatapp group嗎?

作者: 2423june    時間: 18-12-6 19:49

toho419 發表於 18-12-6 18:20
會有whatapp group嗎?

同問

作者: Moogle    時間: 18-12-6 23:26

Wenona 發表於 18-12-5 15:03

收到了am offer! 明早交回條~

作者: Moogle    時間: 18-12-6 23:28

zipzipzip 發表於 18-12-6 16:42
請問知唔知係咪100%可以升聖三一小學?同埋佢龍校得黎俾唔俾家長參加大抽獎架?
...

約有60個位留比2間聖幼,要校內interview的,留了位仍然可以大抽獎

作者: KeroMa    時間: 18-12-7 12:31

收到pm offer 本打算wait am

https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=27378250&extra=&page=1

如果事件是真的,學校處理方法都好離譜下,都會有點擔心小朋友被教壞,係咁無論am定pm都肯定唔讀,唔知有冇其他途徑查真偽
作者: Wenona    時間: 18-12-7 14:21

呢度俾唔俾post whatsapp group link架?? 我有呀!
作者: fatchan1234    時間: 18-12-7 14:55

回覆 Wenona 的帖子

想入
作者: Wenona    時間: 18-12-7 15:50

回覆 fatchan1234 的帖子

已pm你了
作者: Moogle    時間: 18-12-7 15:58

Wenona 發表於 18-12-7 14:21
呢度俾唔俾post whatsapp group link架?? 我有呀!

我也想入~

作者: Moogle    時間: 18-12-7 16:02

KeroMa 發表於 18-12-7 12:31
收到pm offer 本打算wait am

https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=27378250&extra=&pag ...

呢個post 似乎每年都會repost出現,我有印象大仔報k 時(4年前)看過  

作者: YYshan    時間: 18-12-7 16:53

收到pm offer 會排am。
幾時先會知排唔排到am?
作者: zipzipzip    時間: 18-12-11 13:26     標題: 回覆樓主

請問whatsapp group link是什麼?麻煩知道的可否pm我,唔該晒

作者: VK1217    時間: 18-12-11 16:24     標題: 回覆樓主:

AM offer. 請問有whatsapp group嗎?Thanks!

作者: YYshan    時間: 18-12-12 15:36

我都想入whatsapp group , thx

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5