教育王國

標題: Phonics 班一問,私人/油尖旺區 [打印本頁]

作者: AY520    時間: 18-11-15 10:19     標題: Phonics 班一問,私人/油尖旺區

想請教大家,囡囡今年k2, 想問油尖旺區/深水埗區有冇好既英文拼音班可以介紹?另外,有諗過私人上門1:1,有冇媽媽有試過?可以比d資料我做參考嗎
謝謝!

作者: kingkong    時間: 18-11-18 21:36

作者: meeow    時間: 18-11-21 15:26

kingkong 發表於 18-11-18 21:36
回覆 AY520 的帖子

我孩子小學時跟過一位拼音老師,當時都是BK家長介紹,小組教不錯,但在她石硤尾家的! ...
請問有無資料?
作者: Ching2mama    時間: 18-11-21 23:53

尖沙咀丫MCA 好好,一班同一程度上,大約一年已經上完phonics, 可以繼續學grammar. 我仔都係K2 開始上上。
作者: AY520    時間: 18-11-22 19:26

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: AY520    時間: 18-11-22 19:28

Ching2mama 發表於 18-11-21 23:53
尖沙咀丫MCA 好好,一班同一程度上,大約一年已經上完phonics, 可以繼續學grammar. 我仔都係K2 開始上上。 ...
好,多謝你!我望吓先有問題再問你☺️☺️

作者: KumamonJ    時間: 18-11-23 18:18

回覆 Ching2mama 的帖子

hi .. may i hv the information too ?

作者: JasonTse238    時間: 18-11-28 18:46

作者: SugarMama0713    時間: 19-2-18 17:50

作者: XS2010    時間: 19-3-3 21:26

作者: 姆明媽媽豬    時間: 19-3-19 17:01

作者: vvveena    時間: 19-5-20 08:42

作者: alyy1119    時間: 19-5-20 19:34

Ching2mama 發表於 18-11-21 23:53
尖沙咀丫MCA 好好,一班同一程度上,大約一年已經上完phonics, 可以繼續學grammar. 我仔都係K2 開始上上。 ...

想問MCA係邊間呢?可以比資料我嗎?謝謝!

作者: alyy1119    時間: 19-5-20 19:34

kingkong 發表於 18-11-18 21:36
回覆 AY520 的帖子

我孩子小學時跟過一位拼音老師,當時都是BK家長介紹,小組教不錯,但在她石硤尾家的! ...

請問你可以比拼音老師既資料我嗎?謝謝!

作者: ekhc    時間: 19-5-24 00:14

alyy1119 發表於 19-5-20 19:34
想問MCA係邊間呢?可以比資料我嗎?謝謝!

尖沙咀YMCA 喺半島酒店隔離

作者: emmalamlam3495    時間: 19-5-25 08:37

作者: fsh2009    時間: 19-5-30 00:15     標題: 回覆樓主:

我小朋友跟女老師上緊一對一,上堂全程英文,練埋oral,每堂都好鍾意。慶幸K2開始上,小一面試都有不錯offers,
請不要板面問我介紹以免我被block.
$320/小時,我都想知市價幾錢?

作者: KKhere    時間: 19-6-16 17:19

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5