教育王國

標題: 大抽獎 - 乙二 [打印本頁]

作者: Kiwill710    時間: 18-11-2 15:21     標題: 大抽獎 - 乙二

請問上年有人乙二抽到(九龍塘)  聖家嗎?

作者: sl198110    時間: 18-11-7 11:33     標題: 回覆樓主

聖家(九龍塘) 如果放乙一機會大嗎?

作者: Behappy1437    時間: 18-11-14 11:51

sl198110 發表於 18-11-7 11:33
聖家(九龍塘) 如果放乙一機會大嗎?

I wanna know too..

作者: ksli312    時間: 18-11-16 09:30

Kiwill710 發表於 18-11-2 15:21
請問上年有人乙二抽到(九龍塘)  聖家嗎?
一定會有, 但真係好視乎你所得到嘅隨機冧巴係前定後去決定結果, 所以人地乙二入到,並不代表你乙二入到,反過來亦一樣。其實隨機冧巴係決定一切, 如果真係好前、你己經中左甲一、乙一,唔洗到乙二,相反,可能乙十都未定。
作者: Behappy1437    時間: 18-11-16 11:48

ksli312 發表於 18-11-16 09:30
一定會有, 但真係好視乎你所得到嘅隨機冧巴係前定後去決定結果, 所以人地乙二入到,並不代表你乙二入到,反過 ...

唔好意思,想問一下,
咁過去有乙二入到,乙一填的係咪一定入晒?

作者: ksli312    時間: 18-11-16 17:41

Behappy1437 發表於 18-11-16 11:48
唔好意思,想問一下,
咁過去有乙二入到,乙一填的係咪一定入晒?
咁就梗係啦, 如果乙一都唔夠位分, 咁仲邊有位留俾你D乙二!
不過相信係41區,如果無特別原因, 我諗9成人都會填MCS做乙一, 所以塡聖家乙二都有位入, 我女當年都係一樣, 乙一MCS, 填聖家乙二, 結果入了聖家。

作者: Behappy1437    時間: 18-11-20 17:23

ksli312 發表於 18-11-16 17:41
咁就梗係啦, 如果乙一都唔夠位分, 咁仲邊有位留俾你D乙二!
不過相信係41區,如果無特別原因, 我諗9成人都會 ...

謝謝回覆

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5