教育王國

標題: 英國機票平均幾錢 [打印本頁]

作者: 888iphone4s    時間: 17-8-1 03:28     標題: 英國機票平均幾錢

上網睇 manchester > hk ~7xxx 算唔算貴? (轉機)

作者: 亮燈    時間: 17-8-1 07:39

888iphone4s 發表於 17-8-1 03:28
上網睇 manchester > hk ~7xxx 算唔算貴? (轉機)

作者: 1998Ruby1998    時間: 17-8-1 08:28

算平

作者: joymama    時間: 17-8-1 09:26

復活節假期cx直航$9xxx

作者: noel2010    時間: 17-8-1 09:29

算平。
作者: DKmum    時間: 17-8-1 12:54

要視乎邊間airline 同邊個日子!轉機來講我只覚得價錢一般,我買今年12月xmas term break 要轉機往倫敦都系$6000!

作者: Avenger    時間: 17-8-1 16:47

回覆 888iphone4s 的帖子

單程貴, 來回平
作者: 888iphone4s    時間: 17-8-1 18:45

he said he wanted etihad/qatar , 可以帶單車!
作者: 1998Ruby1998    時間: 17-8-1 23:57

回覆 888iphone4s 的帖子

人地話「初生之犢不怕虎」,估唔到咁大個都要冒險

Etihad 就 OK,因為公司係 UAE。Qatar 就可免則免。

單車去到再買都未遲啦!我見好多人係大學 FB 個個月都賤賣單車(交流生、畢業、退學、快錢等),£60-£500 都有,視乎你要咩類型、牌子單車。

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5