教育王國

標題: Kingston 2017/18 2 歲班揮手區 [打印本頁]

作者: yu0623    時間: 17-4-18 20:44     標題: Kingston 2017/18 2 歲班揮手區

any classmates here?

作者: 改造人    時間: 17-4-25 13:14

有呀,今年已經上緊playgroup

作者: ccyung    時間: 17-7-3 22:05

yu0623 發表於 17-4-18 20:44
any classmates here?

Yes 你返am 定 pm?

作者: yu0623    時間: 17-7-4 00:16

ccyung 發表於 17-7-3 22:05
Yes 你返am 定 pm?

pm 呀,你呢?

作者: betsoc    時間: 17-10-12 23:31

改造人 發表於 17-4-25 13:14
有呀,今年已經上緊playgroup

想問通常幾歲返playgroup,  13個月會唔會太早, 謝謝!!

作者: 改造人    時間: 17-10-13 07:13

betsoc 發表於 17-10-12 23:31
想問通常幾歲返playgroup,  13個月會唔會太早, 謝謝!!

playgroup係for 1歲!開學時足1歲就啱上。如果係kingston嘅話佢地cut off係10月,即係最細嘅同學仔(e.g. 8,9月出世),八月開學時都只係剛剛足甚至未足一歲

作者: betsoc    時間: 17-10-13 07:59

改造人 發表於 17-10-13 07:13
playgroup係for 1歲!開學時足1歲就啱上。如果係kingston嘅話佢地cut off係10月,即係最細嘅同學仔(e.g.  ...

您覺得上2天,定3天好,2小時30, 1歲多小朋友會唔會累, 同埋會繼續上N班嗎?謝謝!!

作者: 改造人    時間: 17-10-13 15:30

betsoc 發表於 17-10-13 07:59
您覺得上2天,定3天好,2小時30, 1歲多小朋友會唔會累, 同埋會繼續上N班嗎?謝謝!!
...

我小朋友後尾上三天,佢好enjoy, 要累的話其實都只係湊佢返嘅大人累。而家上緊2歲班了

作者: elainL    時間: 17-10-18 18:26

回覆 yu0623 的帖子

Here!!!! Ladybug pm ... hihi

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5